Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám chodit pravidelně na kontroly, na gastru?

Od: nikc® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Kdo chodíte na gastroenterologii. Beru 2x denně léky na dr. tračník. Ale doktorka mi naposledy řekla, před rokem a půl, že se mám ozvat jen v případě potíží. Neměla bych tam chodit na pravidelné kontroly? Když se teď třeba objednám, čekám měsíc-dva než mě vezme. Uvažuji, že přejdu asi jinam, protože mi vadí její přístup. Zkrátka mi nesedí. Říká mi pokaždé, když tam jdu, že jsem podobná hrozně tátovi a máma je taková povahou... Oba k ní chodí. Jako doktorka je asi dobrá. I sestřičky jsou tam fajn. Proto budu trochu riskovat, když přejdu jinam. Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nikc, když Vám nesedí, jděte jinam. Ale nehledejte záminku u lékařky, ale u Vás. Já chodím na gastro jen pro léky. Zrovna včera jsem tam byl, sdělil jsem panu doktorovi, že bych rád po letech věděl, jak to vypadá v žaludku, tak si mne objednal na 13. Žádný problém. Vy si sežeňte lékaře, který bude vyhovovat hlavně Vám.

hodnocení

0x

Jak dlouho jste v ordinaci? Půl hodiny? Ani ne. Za půl roku? Co to řešíte? Proč tohle prožíváte? :-D Když je vám dobře, nechoďte tam. Když jste zdravá, nikam nemusíte chodit.

Kdo bere 2x denně léky není zdravý. Prostě ne.

hodnocení

Máte pravdu. Nedávno jsem si dala topinky a bílé vínko 2 dcl a týden jsem s žaludkem marodila. Zdravý člověk by se z toho rychleji dostal. A souvisí to s tím, že beru léky na dr. tračník. Zkrátka mám pocit, že mě tam ta doktorka nechce a proto budu chodit někam jinam. Ani za pozdrav jí nestojím. Není ani v hodnocení lékařů.

hodnocení

0x
Dobrý den.
Řekla Vám,že se máte ozvat v případě potíží?
Tím je řečeno vše.
Léky máte,problémy nemáte.
Tudíž,nikam chodit nemusíte ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]