Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se tak muži chovají

Od: zlata* odpovědí: 30 změna:

Dobrý den,proč muži když chtějí získat ženu se chovají mile,pozorně,plánují společnou budoucnost,děti,udělali by pro ni co ji na očích vidí,slibují,ženy se bláznivě zamilují a postupem času se změní.Plány se neplánují,jediná legrace je dělat věci o kterých ví,že se partnerce nelíbí,provokují,hádájí se,sex je moc únavný,mluvení je únavný,vlastně neví o čem si povídat.Nejlépe se chce válet u tv nebo hrát hry na pc nebo mobilu, playstationu... ve věku 28 let mi to příjde jako osoba,která potřebuje ženu jen na to,aby mu uvařila,vyprala,aby nebyl sám,aby se měl s kým milovat/OBČAS/nejlépe,aby mu ho jen vykouř...,aby se moc neunavil.Neumí ženu pochválit,říkat komplimenty,všímat si jí,být romantický...Opravdu jde jen o to získat co potřebují,chtít vše a neumět dát nic?Když to partnerovi vytknu ještě se urazí.Tvrdí,že mě miluje chce být se mnou,ale já začínám pochybovat,ptám se proč?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejsou všichni muži stejní! Vyberte si tedy jiného!

hodnocení

5x

Dobrý den. Nejsou všichni muži stejní a platí to i o ženách. Např. V 15ti chtějí holčiny z domu ke svému příteli, aby byli spolu. Aby je přítel živil a nemuseli poslouchat rodiče a dodržovat nastolený domácí řád. Domácí práce a vaření je moc nebaví, jsou neustále unavené, tak to nedělají příliš často. Sedí hodiny u pc a stěžují si, jak to mají těžké a jaká je s přítelem, který vydělává peníze, nuda. S partnerem si nemají za čas co říct. A když přijde dítě, zabere ženě věškerý čas a muž jde stranou..Také má své potřeby, ale žena na ně nebere zřetel, protože je unavená, nemá náladu, potřebuje si něco dopovídat s přáteli na Fb a místo sexu ji začne pravidelně bolet hlava...Samozřejmě, že také nelze všechny ženy házet do jednoho pytle. Na vztahu se podílí zkrátka oba dva a jaký si ho dělají, takový ho mají. Zase je to jen o toleranci a komunikaci. Na vztahu se musí neustále pracovat a pokud se ve vztahu necítí obě strany dobře, pak to chce poohlédnout se po vhodnějších partnerech nejspíš.

iz*
hodnocení

3x

Proč se muži chovají tak, jak popisujete?

Chovají se tak jenom někteří muži a jenom vůči ženám,

kterým to tak vyhovuje (= které jim to dovolí).

Muž si k Vám dovolí jen to, co mu mu dovolíte Vy sama.

___

PS:

Opravdu byste stála o to, aby Vás muž podceňoval ("říkal Vám komplimenty")?

culdabulda1*
hodnocení

2x

- nezlobte se, ale - jak byste chtěla aby se muži chovali? - kdybyste měla romantického troubu, tak byste možná zase chtěla namachrovaného frajera. Možná byste potřebovala "proplesknout" ! - proč spolu lidi žijou, když ne proto - aby nebyli sami?

eulalie*
hodnocení

2x

Hm, to jste asi popsala takovou klasickou představu zlenivělého příslušníka mužského pokolení. Jestli se vám to nelíbí, tak zůstaňte sama a budete mít aspoň klid. Nikdo vás nebude otravovat. Skvělé... všem doporučuji. Anebo zkuste hledat, až najdete Pana Dokonalého. Ti se ale vyskytují akorát tak v románech od Rosemundy Pilcherové, takže si mnoho nepomůžete.

eivlis*
hodnocení

2x
Vybíráte si špatně může.Já mám doma chlapa, který je stále tak báječný jako před 13 lety, kdy jsem ho poznala.Taky mám kamosky co fnukaji co to mají doma, ale já vždy tvrdím, že je to o výběru jak může, tak ženy, ale taky o stesti.Před mým manželem jsem zažila x vztahu a mezi jima i chlapy jak jste psala a od těch rychle pryč a raději bych byla sama než spojit život s v...olem, ale to samé platí i o ženách.Znám i kolem sebe dost fajn chlapů co mají doma semetriku atp..Je to pouze o vašem výběru a bohužel i snad velké dávce štěstí..

hodnocení

2x

Zlato, je vám také 28 let, nebo méně? Ale to jste ještě hodně mladá. Máte děti? To je dost důležité. Jestli je nemáte, tak běžte od toho. Myslím to upřímně. Nevím, proč jsou zrovna ve Vašem případě rádci tak přísní. Asi špatná konstelace...

Já teda nepředpokládám že ve svých osmadvaceti letech prokazujete zjevné známky stárnutí. A pak, co jako ten chlap, ten nestárne, nebo co? Podle mne v tomhle problém nebude. Třeba si zvykl na dobré bydlo a protože se neustále snažíte, nevidí důvod k obavám. Tak vysaďte. Jděte třeba s nějakou kamarádkou sama na večeři. Nebo klidně do kina, aby Vás to nelákalo běžet předčasně domů. I když odtamtud také můžete odejít, ale už je to složitější. Odmítněte sex, který Vás nebaví. Nemyslím sex úplně, ale ten způsob. Nejste jeho otrok, tak se nebojte dát mu to najevo.

eulalie*

Dala jsem vám bod, Suzymon. Máte ve všem pravdu. Ale jestliže má tazatelka nastaveno nějakým způsobem jednání v partnerském vztahu, tak pokud se ona nezmění, stále bude přitahovat k sobě stejně lenivé a odpudivé typu mužů... bohužel.

culdabulda1*

eulalie-

- "odpudivé" - je poněkud silný výraz na to, že znáte jenom podání jedné strany, tj. tazatelky - a nemyslím si, že by dnešní emancipované ženy byly nějaké chudinky.

doplněno 01.10.15 21:52:

eulalie -

nevím, ale "odpudivého" muže si představuji jinak, nežli tazatelka popisuje.

Ale jo - pokud by mi nezahýbal, měl mne rád, byl se mnou, když ho potřebuju, tak si to představit dovedu. Ženy se přece se svými muži milují, starají se o něj, nebo alespoň o domácnost - proto se lidi snad berou, ne? A tazatelce by asi nevadilo, že se její muž "válí" na kanapi, kdyby ji oplátkou neustále ujišťoval, jak ji miluje, nosil každý den kytky, kupoval šperky, hrál jí třeba na kytaru zamilované písničky, atd. Alespoň takhle jsem dotaz pochopila já.

eulalie*

Čuldo, a vy byste chtěla mít doma něco takového, co popisuje tazatelka, jako svého životního partnera?

doplněno 01.10.15 22:03:

No Čuldo, já jsem z popisu tazatelky zase pochopila, že je to lenivý chlap bez zájmu o svou ženu. Sobec. K nějakému lepšímu výkonu se přinutil pouze tehdy, když lapal ptáčka. Jak má své jisté, vrací se k původnímu vzorci chování, na který byl asi zvyklý, a myslí si, že tak už bude vegetit po celý život. Může, když žena rezignuje na jakoukoliv změnu k lepšímu.

overlord*
hodnocení

2x

Nejsou všichni stejní,třeba já jsem se snažil s prominutím jak blbec a ne jenom ze začátku,pořád a dopadl jsem jak kus špinavýho hadru pohozenýho v koutě

Overlod, to Vám určitě věřím a souhlasím s Vámi. Jenomže tazatelka má doma asi něco jiného. Ale máte pravdu, správně jste odpověděl na otázku. Všichni muži se tak nechovají.

overlord*

A co z toho plyne?..že by si měli jak muži tak ženy vážit obyčejných lidí kteří o ně stojí a těch kteří si to nezaslouží se rychle zbavit

hodnocení

2x

Zlato, vy jste viděla nějaký romantcký film a chtěla byste to všechno v reálu. Život je kompromis a přiznám se, že jako dvakrát rozvedený si myslím, že ideální vztah se hledá jen velmi těžko a jsou jím obdarováni jen někteří. Navíc OBA musí být vyjmeční, aby dokázali tolerovat, odpouštět, radovat se z všedních věcí a aby si stále měli o čem povídat. Je to tak trochu zázrak.

zakus*
hodnocení

1x

Souhlas se Strejcem, spatny vyber partnera. Na druhou stranu, princu na bilem koni asi taky moc neni.

hodnocení

1x

v mládí nám de jen o jedno si užít co to de a kde to de

s postupujícím věkem ti moudřejší hledají zázemí,klid pohodu a teplou večeři

osobně si myslím že vztah dvou lidí musí být o veliké toleranci a pochopení -oba dva se prostě musej respektovat a tolerovat pokud vašeho přítele nebaví sex s vámi tak je třeba hledat příčinu ta je většinou známá ste spolu dlouho a on už u vás nemá co nového oběvovat,prostě ste mu zevšedněla -co stim bud jinej partner nebo pokud si jinak ve všem vyhovujete tak si prostě najděte občasnýho milence

scorpion*
hodnocení

1x

Kdy se chovají mile a pozorně.Pokud jsou to lovci,nebo už jde do tuhého.Opravdu myslíte,..že když uděláte past,..tak se kořist chytne dvakrát.Omyl.Ne nadarmo se říká,že dvakrát nevlezeš do stejné pasti. Tyhle triky jsou už ohrané. Zkoušejí nové a nové. Dokud se jim to daří,..budou v tom pokračovat.Ti muži,..kteří to myslí opravdu vážně,se pak ztráci někde v milionu. Prostě ho najít nebude snadné. Pak jsme tady ještě my.Ta druhá skupina.Osamělci, bez elánu,naděje i budoucnosti.Stále hledáme a nic.Partnerek si dokážeme vážit,právě proto že nejsme loci a víme,že láska není hra a snadno se nezískává. Dokud člověk pracuje a nestíhá a je v jednom kole,..tak to jde.Ale občas se jednou někdo zastaví,..dívá se kolem,jak muži vodí ženy za ruce,nebo malé děti,..a když se potom podívají na své,..vidí jen ruce prázdné.O koníčky a cestování přestane být zájem a začne o sobě rychle pochybovat.Hledat odpověď na otázku,..co je příčinou smůly v lásce.Zda není chyba právě v něm.Usínat sám,vánoce se stávají všedním dnem a na své narozeniny se snadno zapomene. Ani budoucnost nepokvete. Jako jsem to měl já.Mohl jsem mít svůj luxusní dům.Jenže přicházejí ty myšlenky,..Proč.Abych ta žil sám?A pro koho bych to vlastně dělal.Nebo komu bych to potom odkázal.Má to vůbec smysl? Prostě,..dokud někoho nenajde,..jeho život bude stále stejná rutina.Ale zatím,...jako v pohádkách ti toulavý rytíři jezdíme lesem a hledáme svou budoucí ženu,..kterou mnohdy nikdy nenajdeme

mot
hodnocení

0x
treba uz nejste tak atraktivni jako na zacatku vztahu… mate ho jisteho,tak se nesnazite a stala se z vas jenom spolubydlici…

jardan
hodnocení

0x

A proč se tak chovají ženy? Proč chtějí víc víc peněz na naprosté hovadiny, které jsou jako nitné a na konci měsíce se neušetří ani Halíř. Proč nepoužívají mozek při utrácení?

72mona3*
hodnocení

0x
To, jak funguje vztah, mají v rukou oba zúčastnění. Začátek je vždy jen ukázkou toho nejlepšího, co v nás je. Jak plyne čas, nastává letmé oťukávání, co všechno si můžeme dovolit vůči partnerovi a pokud nám tyto neřesti procházejí...proč se jich vzdávat? Vy už jste povolila hodně (a kdo ví,kolik toho musí snášet on) takže k nápravě povede jediná cesta: radikální změna zaběhnutých (špatných) návyků. Druhou možností je jít od sebe. Mona

culdabulda1*
hodnocení

0x

- ještě bych dodala - každý vztah se vyvíjí - ani Vy už nejste ta princeznička, pro kterou by její princ do ohně skočil. A z náročných ženských se brzy stávají semetriky, tak bacha na to !

Jak budete stárnout (a ženský bohužel stárnou rychleji) - tak budete potřebovat více úsilí, abyste si muže udržela, takže spíše se budete muset snažit Vy udělat "vše, co mu na očích uvidíte" - aby Vám neutekl za ženou příjemější, mladší a hezčí. A pochopení mužovy povahy a snaha udělat domov takový, abyste se v něm oba cítili dobře a bezpečně, je ta nejmenší - ale vlastně základní věc.

Ostatně, pokud je žena alespoň trochu chytrá, dokáže si muže tzv. "omotat kolem prstu" - aniž by si to ten chudák uvědomoval. A uvědomte si, že existují i muži hrubí, násilničtí, suroví, atd. - a buďte ráda, pokud jste na takového nenatrefila - pak byste si teprve mohla stěžovat, že jste "nepochopena" !

honda*
hodnocení

0x

Když ptáčka lapají-tedy,ptáčici.A,ruku na srdce-vy jste se nechovala trochu jinak,když jste lapala?Znáte zásnubní tanečky-třeba rajek?Nebo páv-myslíte,že ho to baví-raději si skřehotá,ale na pávice to prý funguje.Ale-sex únavný?Není to vše,ale-tohle by ho unavovat nemělo.Jestli ano,vyměňte jeho,nebo sebe.Blbá odpověď-že?No-na lepší-co by jste ode mne čekala?

Hondo, s pávy se pletete fest. Mám je totiž každý den před okny a vidím co dělají, když to na ně přijde. Mají svůj taneček a roztahují ocasy, točí se kolem dokola a tak dál. A představte si, že tenhle to zkouší i na slepici, protože tady samice zrovna není.

Proč se tak muži chovají
Proč se tak muži chovají #2
culdabulda1*

suzy - krásný, závidím Vám !

vulibrada
hodnocení

0x

Podle mě to vidíš moc černě. kazždý vztah se časem zaběhne do té rutiny a opravdu je fajn přijít z práce, tam je ženská co uvaří teplou chutnou večeři, pak si lehnete k televizi s pivíčkem na stole, k tomu křupky, miláčka plácnete po zadku aby měl trochu něžností.

To omrzení sexu v trvalém vztahu je popsáno jako syndrom "nové krávy.. kdy býk obskočí novou krávu taky jenom tolikrát než si je jistej že zabřeznula a pak obskočí novou, neokoukanou. Na unavenou hlašku "lásko sem unavenej, vy*/*ř mi ho prosím.. Já sem taky unavená, vy*oň si ho do skleničky, já si to ráno vypiju:." ..

Ženská co by chtěla po chlapovi aby něco plánoval, když sama není schopná naplánovat nic, protože prostě neví co by chtěla a když to ví tak to chlapovi neumí říct, škoda mluvit. Chceš plánovat a chlap nic neplánuje, tak naplánuj výlet sama aby se i jemu líbil ne? Máš asi doma spokojenýho chlapa kterýmu to tak jak to máte vyhovuje a je asi štastnej, že Ty nejsi štasná s ním bude asi tvůj problém. Za pár let budeš ráda když budeš mít komu vařit a uklízet a na koho si stěžovat že neplánuje. Přetáhni nějaké histerické semetrice toho jejího domácího moulu jestli jinde sou lepší chlapy.

velvetmoon
hodnocení

0x

no to máš teda vola...*smich*

tak ho taky jen využívej...hledej si pomalu ale jistě jinýho. vždyť nemusíš furt utrácet tvůj drahý čas s nějakým nudilem.

nebo si to zasloužíš?

hodnocení

0x

Proč se tak chovají? protože existují ženy,které takové chování přitahuje.

Znám od vidění jednu s prominutím blbku-První její muž ji tloukl,pak se rozvedla,našla dalšího,po nějaké době ji začal opět bít a aby to nebylo málo,její nynější je, jak divné-opět násilník a rváč!

radim*
Take jsem znal jednu zenu jak popisujete.Stezovala si,ze nema stesti na muze,ale takove typy vlastne vyhledavala.S normalnim chlapem by se asi nudila.Kdyz jsem ji to rekl,tak se urazila.A od znamych vim o takvych zenach take.

lm®
hodnocení

0x

Má vás jistou..proto se tak chová,Jste-li mladá, zkuste se poohlédnout po jiném partnerovi.Trochu na odlehčení vkládám obrázek

Proč se tak muži chovají #3
radim*
Presne,najit si jineho partnera.Tak jako jsou fajn zeny tak i muzi nejsou vsichni spatni.Neni to lehke najit k sobe v dnesni dobe,toho koho hledame abychom byly stastni,ale pokud to nefunguje neni duvod proc zustavat v takovem vztahu.Ja osobne ziju sam.Kdyz jsem se snazil partnerce vyhovet ve vsem co si prala,tak to bylo spatne.Spousty zen vlastne ani nevi co chteji.Ted jsem v pohode,zadne starosti ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]