Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest mezi lopatkami při dýchání

Od: patas odpovědí: 4 změna:
Ahoj, chci se zeptat... Z niceho nic me ted zaclo bolet pri nadechu a vydechu "z plnych plic" mezi lopatkami. Nevite co to muze byt? Dekuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

no todle když se stalo mě tak po vyšetření mi zjistily oboustranou embolii plic

strašit nechci ale nechte se odborně vyšetřit vim o čem mluvim *palec*

iz*
hodnocení

1x

Přes internet nikdo diagnostikovat neumí.

Nemusí to být nic vážného (může to samo odeznít), ale může to být i jinak.

Od nás se nedozvíte, co Vám může být.

Bude nutné navštívit lékaře.

atj*
hodnocení

0x

Ahoj,

me se to stava semtam ale jedna se pouze o skripnuty nerv, do 15minut me to vetsinou odezni, ale pokud mas podezreni na neco jineho tak urcite zajdi k felcarovy.

krasula
hodnocení

0x

Já bych řekla, že to je tzv. blok. Dobrý fyzioterapeut Vás odblokuje.Takže pokud to bude trvat pár dní, jděte na rehabilitaci. Buď to půjde hned, nebo postupně. Možná Vám dají nějakou tu tabletku na uvolnění svalové křeče. Naučí Vás i cviky, abyste správně držel tělo , aby se to neopakovalo. Případně předepíše nějakou masáž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]