Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zaujala mě nabídka brigády, kdy se jedná o klikání na reklamy, jde si takto přivydělat?
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Zda do toho vůbec jít?
Děkuji
Děkuji za radu, já už bych se asi nachytal.
Neznáte nějaký server, který by nabízel nějaké přivýdělky na PC?
Děkuji
To já jsem teď nedávno četla lepší "udičku". Jedná se o hodnocení reklam. Jakési recenze. Podmínkou je stát se členem nějaké banky, dost profláklé neustálou reklamou, ale nevzpomenu si. Ale jedině tam vám zřídí váš účet, na který Vám budou chodit peníze . A to není všechno. Na jednu recenzi máte vymezený čas a pokud to nestihnete, máte smůlu. Tím Vás nutí dřepět u počítače jako blbec. Za jednu dokončenou recenzi, můžete získat až 2Kč. Honorář Vám na účet přijde až od získání určité výše. Kolem 500Kč. Ale může se stát, že najednou Vám přestanou nabídky k recenzi přicházet. (Těsně před dosažením toho limitu) To se prý nemáte vůbec divit, neboť to je z toho důvodu, že jste z jiné kategorie odpovídajích, protože oni Vás zařadí do určité kategorie podle věku, a tak dál. takže v momentě, kdy byste měl dosáhnout na těch pitomých 500 Kč., najednou Vám přestanou ty reklamy chodit. Jestli pak už nepřijdou nikdy, to nevím, to nepíší. Ale fakticky jsem to četla, bohužel už ani nevím co přesně jsem hledala, když se mi tato nabídka objevila jako reklama. Já jsem si totiž rozklikla podmínky a tam byly napsány i časté otázky žadatelů o přijetí do spolku a oni už předem vysvětlovali, na co se máte připravit. Je toho tam mnohem víc, ale z hlavy si to nepamatuji. Jen to, že je to finta jak hora a že jenom hledají klienty pro tu banku...A nakonec budete ještě platit za vedení toho účtu, kam Vám nikdy peníze nepřijdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.