Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji najít člověka

Od: diana* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

už velmi dlouho toužím najít a poznat jednoho člověka. Znám jeho křestní jméno, datum narození, město, ve kterém bydlí.Vím, že podniká/ nevím však přesně v čem/ a je i investorem. Znám jeho záliby, vím, že má sourozence. Budu vděčná za jakoukoli radu, mně už nápady došly. Děkuji, Diana.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na tydle informace je zde machr pod nickem Gotrekzagary tak počkejte třeba se vám ozve.

Nebo se zaregistrujte a napište mu vnitřní poštou.

beri49*
hodnocení

2x

Určtě by pomohl dotaz na místní matriku, ale je to za polatek

iz*

Od kdy místní matriky

vydávají cizím osobám

něčí osobní údaje?

buss

Joo, a osvědčí právní zájem jak?

pohanka*
hodnocení

2x

Pokud je z velkého města, tak jenom křestní jméno nestačí. Ale i bez znalosti příjmení by to šlo. Sednout na PC a zkoušet v tom městě všechny podnikatele podle křestního jména, které najde. Udělat seznam a potom jet podle jmen a zadávat jméno po jménu do vyhledávače a podle podrobností postupně vylučovat.

A tak v sítu zůstanou jenom ti, kteří mají co nejvíce shodných znaků. S tím potom pracovat konkrétně. Navštívit osobně, nebo zatelefonovat, napsat případně SMS, pokud bude známý e-mail atd.

Bude to chtít práci a čas, policie to dřív jinak nedělala, než vylučovací metodou.

hodnocení

0x

na sociálních sitích není? Facebook?

hodnocení

0x
Když znáte všechny iniciály,je problém se za ním vydat osobně? *nevi*
doplněno 30.09.15 10:16:

Pardon,nevšimla jsem si,že znáte pouze jeho křestní jméno.Myslela jsem,že víte i příjmení *hi*

uska*
hodnocení

0x

Zde jste se mrkla? rejstrik-firem.kurzy.cz/...

daniel*
hodnocení

0x

No pokud toto všechno víte tak je to jednoduché .. víte město víte jméno. Co potřebujete vědět? sednu do auta, autobusu jedu tam. Nebo pokud je to velké město tak pošlete dopis na město napiště tam udaje které o člověku znáte a velmi často město dopis té dané osobě předá, na dopise bude vaše zpáteční adresa a pak je na tom člověku zda se vám ozve nebo ne.

krasula
hodnocení

0x

Nebo přes Spolužáky. Já jsem takhle našla kamarádku z dětství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]