Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusil to na mě kamarád - manžel mé kamarádky

Od: toireasa* odpovědí: 9 změna:

Ahoj všem,

mám v hlavě trochu zmatek a potřebavala bych vaše názory, postřehy, zkušenosti... Naše rodina má už spoustu let výborné známé, přátelíme se už spoustu let. Jde o manželský pár se dvěma dětmi. Při poslední návštěvě jsme byli v jedné hospůdce, kde byla spousta známých, jedlo se, pilo a tancovalo. Už při společném tanci mi přišlo zvláštní, že mi kamarád dal pusu na čelo, ale přičítala jsem to tomu, že je rád, že mě po tak dlouhé době vidí (neviděli jsme se pár let) a že je pod vlivem alkoholu. Když jsme pak šli k ránu domů (jeho manželka na zábavě ještě zůstala), začal mi nenápadně přejíždět rukou po zadku.

Když jsme došli domů, chtěl ještě sedět venku a povídat si..., ale najednou si ke mě přisedl, přitiskl mě k sobě a začal mě líbat a osahávat. Nečekala jsem to, protože nikdy předtím nic takového neudělal, nikdy se o nic nepokusil... Zastavila jsem ho, protože jeho manželku mám moc ráda, je to kamarádka a kdyby k něčemu došlo, už bych se jí nikdy nedokázala podívat do očí. Vypadalo to, že to pochopil, ale po chvilce to zkusil znovu a ještě rázněji. Odolat mu nebylo lehké, je to nádhernej chlap, ale nemohla bych to udělat...

Vím, že tohle se po 20letech manželství děje, myslím, že měli i nějaký problém doma a nevím jak jim to teď funguje v posteli... Nevěra po tolika letech manželství to není žádná výjimka... Ale proč já? Proč ne nějaká anonymní milenka, kterou nikdo nezná. Proč je tak pitomej, že by se nechal načapat na vlastní zahradě? Proč mě postavil do tak blbé pozice, když ví, jak mám jeho ženu ráda... Proč už to teda neudělal dřív? To se prostě jen nedokázal ovládnout? Prostě to zkusil? Zas tak opilý nebyl, aby nevěděl,co dělá...

Druhý den jsme oba dělali, jakože se vůbec nic nestalo. Je to nejlepší pro všechny. Ono se de facto nic nestalo, protože jsem mu to nedovolila... Ale přesto nevím, jak se k němu chovat. Mám to hodit za hlavu a neřešit? Vím, že mě má rád, jen nevím, jestli tam není něco víc,jen jsem si toho nikdy dřív tak nevšímala a nepřipouštěla si to nebo jestli měl v tu chvíli prostě jen "chuť" a nedokázal se ovládnout. I když doteď se ovládal a svoji rodinu miluje... Jen se bojím, že by to příště mohl zkusit znovu...Staví mě to do velmi nepříjemné pozice a nechci ztratit přátele...

Budu vděčná za váš názor, radu, zkušenost...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Je fakt, že tu událost popisujete velice obrazně a podrobně. Není mi ovšem jasné, zda i Vy jste vdaná a přátelíte se jako dvě rodiny. I když samozřejmě to by zase tolik moc nic neměnilo. Takže nádhernej chlap, noční procházka, trocha alkoholu, předtím tanec s polibkem - co asi mohlo jiného následovat? Já si myslím, že jste s ním tak trochu "laškovala" - možná i trochu provokovala. Musela jste asi i počítat s tím, že Vás jenom slušně nedoprovodí, poděkuje za hezkou společnost a vrátí se pro ženu. Jestli už po cestě jste ho nechala, aby Vás osahával po zadku - nechápu, co teď od nás vlastně chcete slyšet. :D Žádný člověk není z ledu. A podle mne to bylo tak, že jste dobré kamarádce zcela bez zábran sváděla manžela. To, že nedošlo k sexu, to na věci snad ani nic nemění. I tak jste mu myslím dovolila dost. *hi* Nejsem vůbec žádná puritánka, ale kdyby se to stalo mně, tak si to především srovnám sama v hlavě a nebudu žádat o rozřešení nezúčastněné. Hlavně prosím nedělejte ze sebe oběť - to v žádném případě nejste. Musíte si to srovnat se svým svědomím a podle toho se zachovat. Doufám, že se na mne nebudete zlobit, že jsem to napsala možná trochu drsně, ale je to můj upřímný názor. A možná, že i vlastní zkušenost z podobné situace. *vezen*

Takze podle Vas, Lidko, vlastne za to nemuze on, ale ona. Mrcha jedna. Snazi se svest kamarada, manzela sve kamaradky. Rozvraci stastne manzelstvi. Fuj. Hnus.

Pardon Lidko, ale s vasim nazorem jednoznacne nesouhlasim. Kazdej chlap je myslici, zodpovedna bytost a pokud sam nebude chtit, tak se nenecha svest i kdyby pred nim tancila naha.

Nevim, jak to bylo, kdo koho svadel, nebyl sem tam, takze ani nebudu vynaset soudy, ale pokud bych mel odpovedet na dotaz, tak jak byl polozen, tak by odpoved byla nedelat nic.

Chovat se, jako by se vubec nic nestalo. Ale naprosto. Zadne narazky, zadne pohledy. Nic. Pokud ani z jeho strany jiz nikdy zadna zminka o tom, co se stalo, ani naznak dalsich pokusu neprijde, bud to bylo skutecne z alkoholu a nebo si uvedomil, co zpusobyl. A zivot pujde dal.

Pokud by se situace opakovala, tak pak uz resit. Jak? Na to je jeste cas...

toireasa*
hodnocení

Milá Lidko,

nevím co Vás vede k tomu, že jste hned tak "nastartovaná". Moje svědomí je naprosto čisté, rozhodně jsem ho nesváděla. A jen tak mimochodem, domů nás šlo víc, nebylo to tak, že bych s ním šla sama... a tu ruku z toho zadku jsem mu taky okamžitě sundala... Rozhodně jsem ho neprovokovala a ani nijak nedráždila, to fakt není můj styl. Kdybych ho svádět chtěla, tak to udělám a nebudu si s tím lámat hlavu... Ale co, podle Vás jsem evidentně svině, že? No nic, jen jsem se chtěla zeptat na názor ostatních...

lidka*

Milá toireaso, v žádném případě jsem ani náznakem netvrdila, že jste evidentně svině - to zase opravdu není můj styl. Chtěla jste názor a já jsem ho napsala. Ani jsem netvrdila, jak píše axus, že za všechno můžete jenom Vy. Ale znovu si přečtěte Váš dotaz: " i když si dovoloval po cestě, stejně jste s ním zůstala ...začal mě líbat a osahávat ... ale přesto jste s ním zase zůstala... a on ještě přitvrdil... proč já a ne nějaká anonymní milenka?...proč je tak pitomej, že by se nechal nachytat na vlastní zahradě? ...proč to neudělal dřív?... Proto jsem reagovala tak, jak jsem reagovala. A protože neznám ani Vás a ani jeho - posuzovala jsem to pouze podle toho, co jste napsala. Nic víc, nic míň. Možná, že se to někomu líbit nemusí. Nebudu psát něco jiného jenom proto, aby to bylo pro Vás líbivé. A upřímně řečeno, stylové by asi bylo, nechat ho na zahradě s jeho "výbojnou náladou" samotného vystřízlivět. *kafe* Potom byste vůbec nemusela přemýšlet, co a jak dál! Ale to je zase jenom můj názor.

hodnocení

3x

No vidíte, nakladla jste si hromadu otázek a taky si na ně odpověděla. Chlap je od přírody dobyvatel a normálně zkouší "jestli se třeba nepovede". Vy jste to ustála a za střízliva mu řekněte, že pokud si ho máte vážit jako dřív, tak ať už to nedělá. Pokud nemá IQ houpacího koně, tak to pochopí a vycouve. Pokuste to brát jako že se stalo a že to chlapec trochu nezvládl. Možná že má na vás políčeno již delší dobu, ale nenašel odvahu až teď. Nejtvrdší žešení by bylo, kdyby jste mu pohrozila prozrazením. Uvědomil by si, co všechno by to způsobilo. Hodně zdaru.

guess*
hodnocení

2x

Docela těžká situace.

Filmové hrdinky řeší podobné klišé poměrně často.

Zapomenout?
Promluvit si s ním o tom?
Říct to kamarádce a ohrozit manželství nebo přátelství?
Začít si románek?

Nejlépe zakopat hlavu do písku a čekat co bude :)

fany08*
hodnocení

1x

Zbytečně se v tom babráte, na mě to párkrát také zkusili mi známí, i když věděli, že jsem zadaná. Velkou váhu jsem tomu opravdu nepřikládala. Myslím, že druhý den si ani nevzpomněli. Souhlasím s Lidkou jen v tom, že je zvláštní, že se tak ptáte. Takhle jsem si otázky pokládala jen jednou. Když se o to pokusil někdo, koho jsem měla kdysi moc ráda a vztah nevyšel. Měla jsem krátce před svatbou a já se ptala, proč, proč zrovna teď... Obrečela jsem to, ale věděla jsem koho chci. Jak už jsem psala, nechte to být, buď jen blbnul, anebo opravdu touží po jiné ženě a vy jste byla zrovna po ruce a pokusí se znovu. Dejte mu jasně najevo, že ho nechcete.

ivanhoe*
hodnocení

0x

Nechápu s čím máš problém, to by se nedalo pokládat ani za nevěru ne? Pokud si tedy na něco podobného ve tvém věku ještě hraješ.

papene*
hodnocení

0x

Taky se mě to kdysy stalo.Řekla jsem ať neblbne a pochopil.*bzum*

Nikdy jsme to nepitvali a bavíme se dál jako by se nic nestalo.

Jo a je to náš soused.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]