Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 18 let a je to měsíc, co jsem si se svým klukem dala první pusu. No, byla to moje první pusa vůbec, ale to on asi neví. Byli jsme spolu mezitím několikrát venku a tak a líbali jsme se taky už několikrát. :D Ale mě stále vrtá v hlavě, jestli mi to jde apod. a nemůžu se pořádně soustředit, a myslím na to, jestli něco nedělám špatně apod. Jen jednou měl takovou malou výtečku, ale řekl to tak mile, že se mu to snad ani nedalo vyčíst. Jazykama jsme se ale líbali jenom chvilku, protože mi to přišlo strašně zvláštní a nemotorné a nemohla jsem se přestat usmívat a zasmála jsme se trochu no a pak jsme uhla (ano, vím, je to dětinské,ale prostě jsem to v tu chvíli tak cítila :D ) Pak řekl v žertu něco jako: ,, Teď jsi to celé zkazila..." Ale myslím, že to nemyslel moc vážně, spíš vypadal trochu smutně, ale to napravím ještě :D
No, ale teď k věci... Jak mám poznat, jestli umím líbat? Nebo se ho na to mám radši rovnou zeptat? Dá se vůbec zeptat tak aby to znělo nenápadně a ne divně? :D
Děkuji moc všem za odpověď
Ahoj. Na to se nemusíte přece ptát. Pokud se s Vámi líbat chce, pak se mu to zřejmě líbí. Neřešte a užívejte si to, jinak si budete zbytečně kazit ten správný prožitek. Je to otázka citu, ne přemýšlení. Ono se i líbání vzájemně vypiluje, nebojte a trénujte s partnerem dál..
Jak píše "Kapička." Neboj se toho,líbání je otázka...Jak to říci...Citu,živočišna...Ono tě to samo povede...Je to stejné jako se sexem.Do těchto nádherných záležitostí se vkládá duše a srdíčko,vášeň.Nad tím se nepřemýšlí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.