Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umím líbat?

Od: vevulka odpovědí: 3 změna:

Ahoj, je mi 18 let a je to měsíc, co jsem si se svým klukem dala první pusu. No, byla to moje první pusa vůbec, ale to on asi neví. Byli jsme spolu mezitím několikrát venku a tak a líbali jsme se taky už několikrát. :D Ale mě stále vrtá v hlavě, jestli mi to jde apod. a nemůžu se pořádně soustředit, a myslím na to, jestli něco nedělám špatně apod. Jen jednou měl takovou malou výtečku, ale řekl to tak mile, že se mu to snad ani nedalo vyčíst. :) Jazykama jsme se ale líbali jenom chvilku, protože mi to přišlo strašně zvláštní a nemotorné a nemohla jsem se přestat usmívat a zasmála jsme se trochu no a pak jsme uhla (ano, vím, je to dětinské,ale prostě jsem to v tu chvíli tak cítila :D ) Pak řekl v žertu něco jako: ,, Teď jsi to celé zkazila..." Ale myslím, že to nemyslel moc vážně, spíš vypadal trochu smutně, ale to napravím ještě :D
No, ale teď k věci... Jak mám poznat, jestli umím líbat? Nebo se ho na to mám radši rovnou zeptat? Dá se vůbec zeptat tak aby to znělo nenápadně a ne divně? :D
Děkuji moc všem za odpověď :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj. Na to se nemusíte přece ptát. Pokud se s Vámi líbat chce, pak se mu to zřejmě líbí. Neřešte a užívejte si to, jinak si budete zbytečně kazit ten správný prožitek. Je to otázka citu, ne přemýšlení. Ono se i líbání vzájemně vypiluje, nebojte a trénujte s partnerem dál..

Jak píše "Kapička." Neboj se toho,líbání je otázka...Jak to říci...Citu,živočišna...Ono tě to samo povede...Je to stejné jako se sexem.Do těchto nádherných záležitostí se vkládá duše a srdíčko,vášeň.Nad tím se nepřemýšlí ;)

ria*
hodnocení

0x

:D tak na to je dost těžká odpověď, když se každému líbí jiný styl polibku, jako bramborový salát - tisíce variant a každýmu chutná jiný :D (Těším se na Vánoce) ;).. není od věci se nechat "vést" - jak on. tak Vy.. A naopak i říct, co se Vám líbí, nelíbí.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]