Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už druhý týden nemám z boku malíčku na pravé noze cit. Okolí právé strany nehtu nemám v povrchu prstu cit. Lidé z okolí mi říkají, že to bude z bot, že to někteří měli taky. Je to možné, nosím na ven jedny boty, které se mi zevnitř nepřirozeně vytvarovaly a u každého prstu mám jakoby důlek, včetně malíčku. Začalo to tím, že při nešlapování jsem cítíl píchnutí .. to pak přestalo a teď necítím nic. Chystám se tedy k obvodnímu lékaři, ale nejprve jsem se chtěl zeptat tady, jestli s tím nemá někdo zkušenost ...
Díky. M. T.
Uzavřeno: Bylo to těmi botami. Odeznívalo to více jak měsíc ...
Podle zákonů akupresury tam na malíčku u nohy / na nehtové straně/ končí dráha močového měchýře. Vliv této dráhy na problémy v moč. cestách, kožní, oční, bolesti hlavy a páteře / ischias/. Prstík masírujte, uvařte si urologický čaj, celkově víc tekutin, neprochladnout. Boty mohly mít vliv, možná je tu ještě něco, co se teprve vyvrbí, ale tímhle nic nepokazíte, naopak.
Kdy jste si nechal zkontrolovat cukr v krvi? Feroi popisuje problém diabetika, tak zvaná diabetická noha to je. Ještě by to mohla být počínající neuropatie, ale to už byste měl více problémů s nohama. Začněte tím cukrem v krvi.
No někdy mi cukr měřili, ale to už je trochu déle. Je mi 33, tak foufám, že to není diabetes No musím s tím k doktorovi, nerad bych se léčil babskými recepty. Boty raději koupím nové. Jinak jsem teď rok řidičem a mám pocit, že právě pravá noha dostává docela zápřah, když řídím déle (naposledy do Rakouska, jinak obvíkend jezdím domů 130 km).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.