Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přímý let do Vietnamu

Od: pleione odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtěl bych se v létě podívat do Vietnamu - Seigonu. Ať hledám jak hledám, nemohu najít přímý let z Prahy, Bratislavy, Vídně..Prostě odněkud blízko ČR. To jsme tu takové socky, že tu není ani jediný přímý let, aby člověk nemusel přestupovat? Vždyť je tu Vietnamců všude, jako máku? Jak se nejlépe, s minimem běhání po letištích světa dostat do Seigonu? Je tu nějaký Vietnam guru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj.
Nejsem Vietnam guru...
Ale,pokud vím,tak "naši" Vietnamci létají z Prahy do Frankfurtu nad Mohanem a tam odsud je přímá linka směr Hanoi nebo Seigon :)
pleione
hodnocení

Z Frankfurtu jsou letenky poměrně drahé. To není ani tak nejpodstatnější Jak jsem si vyhledal, létá odtud přímá linká. Kdybych byl z Prahy, tak dobré ale kodrcat se napříč republikou a ještě do Frankfurtu. To už je na mě nálož. Škoda, že nelétá nic z Vídně.. Budu muset asi vybrat nejmenší zlo.

hodnocení

0x

Co létám do VN nějaký ten pátek, tak vždy to bylo min. s jedním přestupem. Nyní už lety nejsou tak komplikované a drahé jako tomu bylo dříve. Ted o prázdninách jsem tam letěl s Emirates a přestupoval v Dubai.

hodnocení

0x

Ahoj, bol som v roku 2011 v Ho-Chi-Minh City.Letelo sa zo Schwechatu do Doha (emiraty) a odtial do Bangkoku.A potom z Bangkoku priamo do HCMC.Spolu 14 hod.

joudic*
hodnocení

0x

Do Hanoje bud pres Moskvu Aeroflotem, Emirates pres Dubaj a Bangkok, China Airw. z Vidne pres Taipei... vsechno ostatni je drahe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]