Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach ze vztahu

Od: chica7 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

je mi 19 a nikdy jsem neměla pořádnej vztah. Většinou to kluci se mnou nemysleli vážně nebo jsem se v tom člověku spletla a nakonec jsem ho brala jako kamaráda. Teď má o mě jeden kluk zájem, ale nevím, jestli bych vztah zvládla. Je to pro mě úplně něco nového. Nejsem zvyklá, abych se někomu líbila.. zní to divně. Neumím si ani představit nějaké to objímání, líbání a mazlení. Je mi to tak nesympatický a nepřirozený. Myslíte, že se to změní, až někoho potkám a že mi to nebude připadat tak zvláštní? Myslím si, že jsem divná, když mi je 19 a nemám žádný zkušenosti. Znám to jedině z romantických filmů, ale nějak si to nedokážu představit ve svém životě. Je nebo byl na tom někdo z vás stejně? Díky za odpovědi. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trouba*
hodnocení

1x

Nejsi vůbec divná. Naopak bych spíše řekl, že jsi velmi rozumná, když nejdeš do vztahu za každou cenu. A jestli má o tebe někdo zájem a sympatie jsou oboustranné, nebraň se tomu. Případnému partnerovi dovolíš jen to, co je ti příjemné a pokud mu na tobě bude záležet, bude to respektovat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi Vám přijde divné, že by Vás mohl někdo milovat, že? No, proč zrovna Vás?

Protože to je jeho volba. Vy se tím netrapte - to je jeho problém. Vy si jen zvyšte sebevědomí a třeba tím, že se našel někdo, kdo má o Vás zájem. Pokud jde o ty intimnosti, tak to bude dost záležet na Vás, kdy se k tomu dostanete. A zřejmě to přijde přirozeně, i když Vám to přijde takové divné. No, je to divné, ale docela fajn . Vy máte asi tu "smůlu", že vše hodně řešíte a přemýšlíte nad tím. Zkuste to brát více s nadhledem a ono to půjde. Neberte to jako povinnost. Zdravím!

sharon
hodnocení

0x
Ahoj, sice Ti bohužel neumím moc pomoci, ale alespoň Ti mohu zaručit, že v tom nejsi sama. Když jsem četla tvůj příspěvek, připadalo mi to, jako bych to psala já sama za sebe. Také je mi 19 let a nemám žádné takovéto zkušenosti za sebou. Na jednu stranu bych to chtěla, ale na druhou stranu se toho bojím. Zatím to nechávám tak nějak volně být a doufám že se to zlepší. ;)

hodnocení

0x

Tuhle otázku jsi položila proto, protože jsi nepotkala toho pravého, tu pravou. Až ho nebo ji potkáš, vůbec se takhle nebudeš ptát, nebudeš takhle myslet. Příjde a ty budeš vědět, že je to on nebo ona. A poděkuješ osudu a budeš šťastná. *srdce* Jako my všichni. Někdo dříve, někdo později.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]