A té staré holce to snad vadilo? Kdy už té dnešní mládeži konečně dojde, že si holky nevybírají své partnery na základě velikosti ptáka, ale spíše podle velikosti ducha?
Už to tu bylo mockrát, hledej. Moc malý je coo, věk? Média preferují kráásné ženy a nadsamce, kterých až tak moc není, život je o něčem jiném. Nedívej se na to, nebudeš frustrovaný. Pověs si závažíí, když už ... Na co máš prsty, jazyk, laskat, masáž, umět zaujmout, vhodné polohy, vydržet, komunikovat?
Dobrý den, na příjemné zvětšení penisu by měla stačit erekce. Jinak, nic nehledejte, ptotože nic nefunguje. Zdravím!
doplněno 27.09.15 18:52:
martinaa - to Vaše přirovnání k jevišti je hezké, tak u něho zůstanu. Možná jde i o to, jestli to je ještě jeviště nebo až amfiteátr . Takže, je dobré vybrat si správnou scénu (a nezkoušet se dostat do zákulisí, kam je daleko).
Ale celý jeviště s ním nezaplníš. Každé holce vyhovuje něco jiného, ale sex s "malým" prostě některé nebaví. Šikovné prsty a jazyk jsou prima, ale když tam kašpárek lítá jak nudle v bandasce, tak holt nic moc ...
Nějaké závaží a skákat, dokud se neprodlouží...Nebo jej nechat jak narostl a uvidíte jaké bude překvapení, pokud se bude smát až zrudne a bude se dusit - je to na pováženou, pokud vyběhne ven a bude válet sudy - plastika, pokud výtáhne telefon a začne obvolávat kamarádky, ať se přijdou podívat na malého kašpárka - utéct ! Pokud výtáhne robertka, skočit do krámu pro nové baterie... Dejte vědět která varianta byla...nejlépe video YT
Za mého mládí se říkalo : "máš ho malého?Nezoufej!Strč ho do úlu a zabouchej!"
Jinak je hejnooo prostředků "zaručených" na zvětšení ale žel nic neexistuje-jediné,smířit se z výbavou co Ti byla geneticky dána!I s malým Kašpárkem jde hrát velké divadlo!
Já bych rád to velké divadlo viděl, ozve se nějaká žena po kašpárkovi? Tazatel ani neudal míry po ztopoření a už šílí. Řekla mu některá něco? Ať si zajde za sexuologem, nebo psychologem..., dá si inzerát, že hledá srnku. No když nemá jiné starosti.
Vidím, že všichni si tady dělají legrace. Když někdo problem nezná bude se usmívat... Můj pták také není velký, naposledy jsem si objednal piluky, prý fungují. Jmenují se toto penirum, lekař mi řekl, že není škodlivé..
a zapoměl dodat,že to není ani účinné.Zbytečně vyhozené peníze.Vážně, bez srandy.
martinaa*
Ale jo, při pravidelném dlouhodobém užívání kvalitního preparátu vyroste penis o několik milimetrů v objemu i délce. Očekávat 5 cm je samozřejmě nereálné.
smusinek, dej z těch tabletek také tretkovi, když už sedíte u jednoho počítače. Nebuď škrob. Potom dejte vědět oba, když bude účinek. . Přečtěte si třeba pevnaerekcia.sk/... . Píší tam např.: v prvom rade pomáha zlepšovať prietok krvi smerom do penisu. Zároveň zlepšuje funkcie toporivých teliesok. Tým, že sa komory v penise rozširujú, zároveň dochádza k zväčšovaniu penisu, čo je snom množstva pánov. Výsledkom je väčší, pevnejší a dlhší penis(zväčšenie dĺžky i obvodu). . Nějak se mi to nezdá. Uvažuj! Komory, topořivá tělíska se každým naplněním krví rozšíří, nastane erekce, penis se zvětší. Ovšem potom opět krev odteče, zase bude kašpárek... . Uvědom si, že pokud by při každém naplnění topořivých tělísek mělo dojít k nevratnému zvětšení délky a obvodu, tak mnozí chlapi už by chodili na zkracování a nevešel by se jim do kalhot... Takže ty různé tabletky mohou pomoci akorát tak zlepšit erekci. Ale prodloužit na trvalo těžko.
zvetseni penisu jestli budou existovat jednou leky nebo neco jineho na to, ten clovek dostane nobelovku... to same jako olej na rust vlasu pro plesaty!
jestli ho maš moc malej a jestli jsi dospělej tak to maš nemoc řika se tomu micro penis zato nemužeš jedině do nemocnice oni ti ho zvětší nějak ti to udělaji
Někde jsem slyšel, že v lékarně prodávají modrou pilulku ve tvaru kosočtverce. Nějaký borec se prý předávkoval a pak u nich doma hučel ventilátor celou noc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.