Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, hlídám synovce, kterému je 10 let. Vymýšlíme, na co se večer budeme dívat. Poradíte nějaký film, který by se líbil i dítěti i dospělému? Kreslené už nás trochu nudí, mám na mysli spíš něco hraného, nemusí to býtani pohádka, ale něco, čemu by už desetileté dítě rozumnělo. Děkuji
Dobrý den, asi hledáte to, čemu se říká film pro celou rodinu. Tak nějak tuším, že Váš synovec zná spíše filmy zahraniční, tak bych mu nabídl nějaký český. Třeba něco od paní Poledňákové ("velrybu"nebo "polepšovnu"či "o bavení světem") nebo něco od pana Svěráka ("o třech veteránech"nebo "loupežník Lotrando"). Nebo něco dobrodružného - Vynález zkázy. Cesta do pravěku nebo Na kometě. Případně anglický (čb) film Zásah v pravou chvíli. Ale pozor - je to velká legrace (na počůrání). Ten jsem viděl v tomto věku, tak o tom něco vím . Zdravím!
Rozhodně doporučuju kouknout na csfd.cz/... úžasný film,co jsem v dětství milovala a dodnes ráda kuknu.Parádní triky na tu dobu a kriminální zápletka a krásné disneyho postavičky -nemá konkurenta
Potom bych doporučila csfd.cz/... tenhle seriál mě oslovil ze všech robinů Hoodů nejvíc.Podle mě je to nejlepší zpracování a je v něm supr hudba.
doplněno 26.09.15 17:47:...a jako malá (a i ted )jsem milovala trilogii Hospoda ve Spessartu,Strašidla ze Spessartu a Zlaté časy ve Spessartu.Milá muzikálová komedie a i přes její stáří je vtipná a trefná.
Desetiletý už není malý.. Zkuste Vinetoua nebo něco superhrdiny (batman, spiderman, hvězdné války atp.) to ho bude bavit.
Harryho Pottera už jste viděli?
Už je asi pozdě, ale napříště: navrhuji (animovanou) pohádku Koralína aneb svět za tajnými dveřmi, je to parádní horror a mohla by se dost líbit, a nebo skvělý film (též animovaný) Fantastický pan Lišák. Bavila jsem se nevídaně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.