Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy ve škole

Od: my* odpovědí: 3 změna:

dobry den , posmívá se mi jeden nejmenovaný spolužák jsem v 9. třídě a nevím co dělat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Usmívej se a měj ho těžce na háku, to zabírá nevíc :) A ještě mu nahlas řekni "hele, snažíš se, ale moc ti to nejde" - se širokým úsměvem, a dál si ho nevšímej. Nedej najevo, že tě to nějak mrzí nebo tě to rozhodilo, protože to je přesně, na co on čeká. Když uvidí, že tě to nebere a nevšímáš si ho, bude ko. ;).

hodnocení

1x

Přesně tak, dělá to proto, že tebe to štve a na to on čeká...když si ho nebudeš všímat tak on zjistí, že už ho to nebaví, když nevidou tvou zpětnou reakci a přestane ho to bavit. Navíc si v devítce takže pár měsíců a už ho nikdy nemusíš vidět.

eivlis*
hodnocení

0x
Naprostý souhlas, že tohle chování bývá často i proto, že vidí u tebe přesně tu reakci, kterou chce.. Možná i zvolit co jsem kdysi zvolila na zakladce já a to slovní protiutok.Taky si pamatuju na jednoho vo..la, kterej byl ve všem horší než já a i ve sportu jsem byla vždy rychlejší, v tenise jsem ho porazela a ve všem a on to nesl těžce, tak mi začal nadávat a já zvyklá se rvát jak fyzicky, tak i slovně se svýma brachama, tak jsem mu vše oplacela a s usmevem.Někdy opravdu platí, E na hrubý pytel hrubá záplata.Posmiva se ti, tak popremyslej čemu se smát jemu a ver, že se vždy něco najde..Je to jedna možnost a nebo opravdu si ho ho nevsimat a ukázat mu, že jsi nad věci a jeho pubosske kraviny tw nechávají klidnou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]