Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám popaleny jicen

Od: andri* odpovědí: 6 změna:
Dobry večer.Před tremi dny se mi podařilo v rychlosti spolknout horkou bramboru,která se mi rozlozila v jícnu.Myslela jsem ze mi bouchne hrudnik.Neskutecna bolest.Zapila jsem to vodou a vydejchavala.Následující dny az doted bolest porad citim po poziti teplého.Nemuzu si v klidu vypit kavu ani se najist.Cizim to i v klidu.
Chtěla jsem se zeptat zda to odezni az se jicen uklidni nebo jestli na to neco existuje.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

3x
Par dni nepit teple napoje a jist jen vlazna nebo studena jidla, treba testovinove salaty, bramborovy salat a rizek apod. caj piju skoro varici ale vzdycky bramborou nebo masem si spalim pusu zevnitr :(

hodnocení

3x

mě se todle povedlo s horkym výpečkem tejden jen vlažný jídlo spíš studený pak se to začalo zlepšovat dopřával sem si porce zmrzliny

andri*
hodnocení

Strasny pocit.Dekuji.

albatros498022*
hodnocení

0x

Pomáhhají mléčné výrobky např bílý jogurt postačí i mléko, ale ne náhražka z krabice a chce to plnotučné.

scenic
Dobry den, co je to nahrazka z krabice?

dbednarik*
hodnocení

0x

Příště raději vyplivnout než polknout *smich* Za mě bych jícen nědráždil tvrdým jídlem spíše nějaké kaše nebo měkká jídla :) Myslím že teplé jídlo tomu už moc neuškodí spíš jen budete cítit tu bolest... Kdyby to nepřešlo do týdne tak určitě za doktorem ! klidně i teď pokud to bolí nějak víc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]