Dobry večer.Před tremi dny se mi podařilo v rychlosti spolknout horkou bramboru,která se mi rozlozila v jícnu.Myslela jsem ze mi bouchne hrudnik.Neskutecna bolest.Zapila jsem to vodou a vydejchavala.Následující dny az doted bolest porad citim po poziti teplého.Nemuzu si v klidu vypit kavu ani se najist.Cizim to i v klidu. Chtěla jsem se zeptat zda to odezni az se jicen uklidni nebo jestli na to neco existuje.Děkuji.
Par dni nepit teple napoje a jist jen vlazna nebo studena jidla, treba testovinove salaty, bramborovy salat a rizek apod. caj piju skoro varici ale vzdycky bramborou nebo masem si spalim pusu zevnitr
Příště raději vyplivnout než polknout Za mě bych jícen nědráždil tvrdým jídlem spíše nějaké kaše nebo měkká jídla Myslím že teplé jídlo tomu už moc neuškodí spíš jen budete cítit tu bolest... Kdyby to nepřešlo do týdne tak určitě za doktorem ! klidně i teď pokud to bolí nějak víc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.