Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový dotaz, můžete mi doporučit nejaké tabletky na soustředení, chybí mi koncentrace, ne můžu pracovát, číst knihy, pamatovát...
Děkuji
Kolega v práci si trhal ze stromu gingko biloba zelené listy, sušil si je a dělal z toho čaj, prý se používá i na zlepšení mozkové činnosti. Prodávají se i léčiva s obsahem gingko biloba, některé jsou volně dostupné a další, například tanakan, je pouze na lékařský předpis. V každém případě by měl užívání byť i jen čaje, posoudit a doporučit lékař. Máte jisté svého obvodního, platíte si zdravotní pojištění, tak by vám mohl nejlépe odborně poradit i s ohledem na případné další léky, které užíváte, nebo na váš celkový zdravotní stav a hlavně by doporučil dávkování a poučil vás o možných nežádoucích i žádoucích očekávaných účincích.
Paní Mohajková, už jsem tady psala historku, ale zopakuji ji. Zdálo se mi, že mi za domovními dveřmi někdo přešlapuje a pokuckává. Kouknu kukátkem a stáli tam dva. Pan Alzhajmr s panem Parkinsonem a zkoumavě se dívali na mé dveře. Jenže víte co? Zase za dveřmi byl pohyb a k těm dvěma hajzlům se přidala baba. Jmenuje se Demence.
Potud to vypadá jako sranda. Ale vy jste nereagovala na mou, velice jemnou poznámku, o neurologovi. Ale jedině on ty tři hnusáky umí včas odhalit a zastavit. Později už psychiatr napíše zklidňující prášky, že to člověku je šumafuk, že je "jednoduchý".
Pohledjte si neurologa!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.