Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně jak dal

Od: xavel odpovědí: 8 změna:
Ahoj mám prosbičku v současné době ranním s holkou je nám spolu dobře ale sem hodně stydlivy typ tak se nedokážu k ničemu odhodlat.t ani ji obejmout či pohladit bojím se její reakce a nevím pořádně na čem sem napsala mi ze ji nejsem lhostejný ale sou tu nějaké ale.. Které se musí dořešit. Co by ste dělali? Zkusili by jste ji třeba vzít za ruku či zkusit dát pusu na rozloučenou? Nebo jak ji přesvědčit tomu vztahu dát šanci. Dekiji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Pokud je vám spolu dobře, tak slečna určitě čeká na pohlazení, dotyk a třeba i pusu na rozlučku. Když to nezkusíš, nebudeš vědět ! Tak směle do toho, neříkám, že máte hned skočit do postele, ani nevím kolik je ti let. Ber to tak -

Kdo nic nedělá, nic nepokazí.

asd1
hodnocení

0x

Vem to z druhý strany - když by obejmula ona tebe nebo ti dala pusu, co bys udělal? Byl bys rád nebo bys jí odstrčil cože to blbne?

xavel
hodnocení

Což já bych byl rád ale aby ona to nebrala jen jako kamarádsky vztah

Hodně záleží na tom ale...Pokud napsala, že jí nejste lhostejný, napsala i nějaká ta svá ale? Z toho by se dalo vycházet, abyste neudělal nic, co by se jí líbit nemuselo. Napsala Vám např. že jí vadí, že jste stydlivý? Že jste ji ještě nevzal za ruku, ani se jí nepokusil dát pusu? Z čeho usuzujete, že by o to stála? Ptám se jen proto, abyste se Vy nesnažil o vztah a ona nechtěla jen to kamarádství. To by Vás pak mohla mít za dotěrného a nemuselo by to dopadnout dobře.

doplněno 23.09.15 21:24:

Pokud vztah s přítelkní neklape, nejdříve tedy ukončit nefunkční vztah a pak se zaměřit na ten nový. A pokud slečna s Vámi randí, dodejte si odvahu, po chvíli chůze ji vezměte za ruku, Pokud Vám ji nechá, při loučení přidejte i pusu. Uvidíte, zda jí to bude nepříjemné...

xavel
hodnocení

Ale ale že mám přítelkyni se kterou to už ne klape to je to ale má stav. Přítelkyně už to nejde s ní dal.
xavel
hodnocení

Randi to je těžké doufám že jo. Ze to není jen kamaradska schůzka sem to chtěl ukončit a ona že ne že schůzky sou fajn a ať tomu dám ještě šanci a o tom všem si promluvit tak nevím jak dal

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Xavele. Jak tu psala Uska. Kdo nic neudělá, ten nic nezkazí. Měl jsem to na jednom táboře v roce 1975 a v 16ti nějak podobně. Vůbec jsem se k něčemu neodhodlal. A to mi měl pomoct měsíc v úplňku a kolem nikdo. Ta holčina si mě asi musela pořádně vychutnat. Odhaduji, že byla i o něco starší. Byl to trapas jako prase. Jen ani teď nevím, jestli jsem vlastně něco vůbec pokazil. Tak co radit? Prostě do té holčiny jdi a nějak to dopadne. Co se asi může stát? Buď bude veselo a bude dobře, nebo bude taky veselo a nebude nic. Trochu odvahy. Nebuď srálbotka, jako jsem byl tenkrát já. Voni si mě zobly starší holky i jindy, později. Ale na to asi nespoléhej. Jednou se mi rozbušilo srdce i v padesáti. Tak do toho. Držím ti palce. Ahoj.

buss
hodnocení

0x

Nepřemýšlej nad nějakým ale, prostě to udělej. Začni letmým dotykem, když neucukne, pokračovat postupně dál. Kdo se bojí musí do lesa. Něco pochválit, voním, mluvit, mluvit ... Cvič se tam, kde ti na nich nezáleží, obchod, škola? ... Jinak budeš jen očumovat a přijde jiný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]