Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukce na aukru - vždy někdo přihodí víc

Od: aukro odpovědí: 10 změna:

Zdravim,

jsem nova na aukru, a chci se zucastnit jedne aukce, ale vzdycky mi to napise, ze moje prohozeni bylo prekonano. Koukam do napovedy, a tam je: " Pokud chcete překonat ostatní a ocitnout se na vrcholu přihazujících, musíte zadat částku vyšší, než je maximum Vašich protihráčů."

Kde proboha se dozvim, kolik maji protihraci max? Hledam to tam jakou dobu a asi jsem slepa, nic nevidim =(

Diky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Hezký večer.

Pokud je aukce třeba od 1kč,tak Vy můžete přihodit částku,kterou jste ochotna za předmět zaplatit...třeba 100kč,ale v aukci bude 2kč.Pokud někdo přihodí na 50kč,tak máte více pořád Vy,protože jdete do 100kč za předmět...až někdo přihodí 101kč,tak už tam nebudete Vy,jako nejvíše přihazující,ale on...

doplněno 15.08.09 20:07:

Není vidět,jakou mají ostatní nejvišší nabídku:)

aukro
hodnocení

Jasan, ale jaké je to maximum toho jiného zájemce, co je pořád nade mnou se někde můžu dozvědět, nebo musim pořád zkoušet přihazovat třeba po 10Kč a čekat že se to jednou prostě zastaví? :)

vosikac*

*jasne*To maximum přihazujícího zná jen on sám.pokud přihodíte třeba 500kč a on má maximum 450kč,tak poté budete nejvíše přihazující Vy a naskočí tam částka 460kč.Pokud někdo přihodí 480kč,tak to hned zas přeskočí na 490kč a pořád jste nejvíše přihazující Vy.Až když někdo dá 600kč,skočí tam 510 kč ... atd...

doplněno 15.08.09 20:15:

*jasne*pošlete mi odkaz na aukci

aukro
hodnocení

Není vidět,jakou mají ostatní nejvišší nabídku :)

jj dobře, tak budu zkoušet přihazovat, díky moc :) pěkný večer

vosikac*

*jasne*Nemusíte přihazovat po 10kč...řekněte si ,jakou jste za předmět přibližně ochotna zaplatit a hned přihoďte třeba 1000kč.Ikdyž tam bude cena 50kč,tak to hned neskočí na Vašich 1000kč,ale půjde to postupně ,dokud někdo nedá víc jak Vy.

hodnocení

0x

nač ti bude kolik je maximum jiného zájemce?

prostě dej tam částku, kterou jsi ochotna za danou věc nabídnout a ostatní mě prostě nezajímají, velmi jednoduché ;)

hodnocení

0x
Automat-nevím zda je na aukru legální či nikoliv, vím že kdysi nebyl ale dá se použít a ten bez přítomnosti majitele za něj může třeba sámpřihazovat, i když tedy nevím jestli je použitelný při aukci od korunky, vím žo dost lidí používá určitě se o něm bude psát na aukro fóru...

Jak automat? Tohle ne na aukru normální. Vždy se přihodí jen částka která je vyšší než minulý příhoz. Například aktuální cena je 100, dotyčný si dá maximum 120, to ty nevíš a pokud dáš svuj příhoz 110 tak se hned doplní další možná částka od minulého přihazujícího, pokud dáš maximum 150 tak se ti v tomto případě přihodí řekněme 130 (nevim teď po kolika to jde) a zbytek až když tě někdo přehodí. Nevim proč v tom hledáte vědu. Automaty ty co myslíte to už je zase věc druhá, ale tohle je normální funkce aukra

Zvýšení hodnoty příhozu během aukce:

Aktuální cena (v Kč)Hodnota navýšení (přihození) (v Kč)
1 - 4.991
5 - 19.992
20 - 49.993
50 - 99.994
100 - 499.995
500 - 999.9910
1000 - 2499.9925
2500 - 4999.9950
více než 5000100

guess*
hodnocení

0x

Když jsem před několika lety dražil na aukru, něco jako automat bylo nemyslitelné. A věřím, že je tomu tak dodnes.

Jinak, slečno, pokud chcete vyhrát, všechny ostatní přehoďte a sledujte aukci do poslední sekundy. Spousta lidí čeká až do konce, aby mohli přihodit a vyhrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]