Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou elektronickou cigaretu?

Od: uska* odpovědí: 6 změna:

Prosím, poraďte nekuřákovi, pročítám archív a jsem z toho jelen.

Dostala jsem za úkol od 13ti leté neteři její mamce koupit el. cigaretu jako dárek. Vím jen, že mamka kouři cigára MON, takové úzké, chudé? Odmítá el. cigaretu z důvodu, že prý je to složité obsluhovat. Můžete mi konkrétně poradit jakou el. cigaretu s jednoduchou obsluhou mám koupit? Nevím, zda se rozlišuje el. cigareta pro muže a ženy, ale nějakou elegantní bych si představovala. Prosím, neřešte, zda je to vyhazování peněz, zda přestane kouřit,neřešte ani pořizovací cenu (já neteři zbytek dodám) atd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, asi bych to nejdříve vyzkoušel, resp. ta paní. Není to tak levné a vyžaduje to i obsluhu a údržbu. Tento výrobek viz odkaz je jednorázový. Zdravím!

P.S. Pokud to bude vyhovovat, tak potom koupit "přístroj".

salubrius.cz/...

doplněno 23.09.15 11:31:

Pokud to bude mít úspěch a paní je silnější kuřačka, tak kupte sadu, kde jsou 2 kusy.

Jednu cigaretu může používat a druhou nabíjet. Tím se vyhne "absťáku".

vapel.cz/...

remisak*
hodnocení

0x

Nejlepší je nekouřit, ale četl jsem že elektrinické jsou ještě horší jak normální cigarety. Takže pokud chce neteř aby tu maminky byla co nejdéle ta přestat kouřit a místo toho ji koupit něco užitečnějšího.

Zdravím

czello
Toto me pokazde pobavi,jak vsichni tvrdi,ze elektronicka je horsi nez obyc,ale nikdo uz nerenerekne,na zaklade ceho. Podle ceho myslite napr. vy,ze je horsi? Vzdyt prece obsahuje pouze nikotin a tri dalsi latky,ktere se pouzivaji napr v kosmetice. A z vlastni zkusenosti muzu rict,ze se mne stokrat lip dycha a ani nekaslu,nez kdyz sem kourival obyc. Elektronickou kourim tri roky

hodnocení

0x

Darovat rakev celou nebo jen hřebíček do rakve... hmmm, to bude asi z lásky.

V okolí jsem měl 3 kolegy, kteří v době boomu začali s elektronickou cigaretou. Jeden vydržel 2-3 měsíce, dva vydrželi cca rok. Všichni se vrátili k normálnímu cígu - nenaplňovalo je to. Stejně tak kamarád řidič z povolání.

O škodlivosti se vedou diskuse...

Doporučil bych koupit kytku nebo nakreslit obrázek...

doplněno 23.09.15 11:41:

NJN, pardon - prostě je to dárek... e-cigarety.heureka.cz/...

doplněno 23.09.15 11:43:

Co se týče té jednoduchosti - vše je velmi jednoduché... prostě jako při výměně náplně propisky...

uska*
hodnocení

Milí rádcové, prosila jsem vás - viz dotaz Prosím, neřešte, zda je to vyhazování peněz, zda přestane kouřit,neřešte ani pořizovací cenu (já neteři zbytek dodám) atd.

Potřebuji doporučit vyzkoušenou el. cigateru.

doplněno 23.09.15 11:45:

*cigaretu

No já jsem si jednu koupila a už chvíli ji tady hledám, abych ji vyfotila. Byla jsem s ní celkem spokojená a to jsem před tím také kouřila slimky. Za chvíli by si na jinou tloušťku zvykla. Našla jsem od ní jen krabičku. Cena je 1.399Kč. Je taková hezká, kovová stříbrná. Je elegantní a fungovala dobře. Žádná komplikovaná údržba. Alespoň napíšu tu značku, třeba to najdeš i s popisem někde na Netu. "eRoll", píše se to přesně tak, jak jsem napsala. vedle nahoře je ještě tiskacími TM.

Já ji přestala kouřit proto, že jsem si pak četla všelijaké recenze a trochu jsem se lekla. Když ji najdu, vyfotím.

doplněno 24.09.15 10:50:

Tak ji mají na zboží.cz přesně tu co mám já. Stříbrnou, s elektronickým pouzdrem na nabíjení. Stojí 1.349Kč. já za ni v kameném obchodě dala o pár korun víc. Ale je to ona.

doplněno 24.09.15 11:01:

Už jsem ji našla, je vybitá, tak ji nabíjím.

doplněno 24.09.15 11:03:

Už ji mám dlouho, potřebuje vyleštit. Teď to teprve vidím na fotce. :-D

Jakou elektronickou cigaretu?
Jakou elektronickou cigaretu? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]