Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč digitální teploměr ukazuje jenom 34?

Od: lekorka* odpovědí: 6 změna:

Podle digitálního teploměru bych musela být silně podchlazená-ukazuje okolo 34,někdy i 33,6 což je nemožné. Proč?Mají digitální teploměry nějaké fígle?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podchlazená určitě nejste..

Zkuste Vaší aktuální teplotu naměřit starým...rtuťovým teploměrem..a asi se budete divit, jakou odchylku má ten digitální zázrak.

Když si mezi sebou porovnáte tři kusy digitálních teploměrů, je šance tak 90% že každý bude ukazovat jiný údaj.

hodnocení

0x

U nás prodávané digitální teploměry mají jeden společný fígl.

Nefungují.

lekorka*
hodnocení

a jaké digi teploměry tedy fungují? skutečně se už rtuťové nedělají,tak nám nezbývá jiná možnost. Kde jinde se mají koupit když ne u nás?

Nevím. Máme doma tři. Nejdražší asi za 500 Kč. Všechny lžou.

Funční jsem měl, ale zdechnul po 22 letech provozu (při dvou dětech). Koupil jsem ho před čtvrt stoletím v Německu v hypermarketu u kasy a vyšel na 200 Kčs.

apajda
hodnocení

0x

Dobrý den, paní v lékárně mi jednou říkala, že tyhle teploměry začínají ukazovat přesně až od teploty 37, že nemají zbudované přesné čislo pro nižší teploty. takže pokud máte 33, 6, tak nemáte teplotu, ale jinak nevíte zhola nic

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ty digitály špatně ukazovaly už před mnohými lety. Ale při měření teploty mé bývalé ženy si s tím jejím ,,podchlazením,, nedokázaly poradit ani rtuťáky. Její běžná teplota bývala kolem 35 st.C. No, občas jsem ji dokázal pěkně rozpálit. Uklidněte se. Jako naštvat jsem myslel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]