Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápad jak ověřit DEPACCO.com

Od: lssl* odpovědí: 7 změna:

Protože na otázku "Má někdo zkušenost s Depacco.com" už nelze odpovědět, založil jsem proto novou...

Když jsem si četl výše uvedenou diskuzi, tak jsem dostal nápad jak zjistit co nejdříve zda je "DEPACCO.COM" seriózní společnost, nebo jen banda podvodníků...

Jsem registrován jako free na jejich virtuálním účtě mám něco přes 3 tisíce euro. Nejraději bych se dozvěděl co nejdříve co je na tom pravdy... Budu věřit všemu až budou peníze na účtě v bance. Proto by bylo nejlepší upgradovat účet. (zaslat jim těch 199 euro nebo podobně). Jenom že se bojím že když jim zašlu peníze, tak o ně přijdu a oni mě budou nadále ignorovat...

Takže mě napadlo domluvit se s několika lidmi (cca s dvaceti plus mínus) zda by se společně na tu částku 199 euro nechtěli složit. Těch cca 200Kč které by každý zaplatil (a poté v případě podvodu přišel) by nebylo tak bolestných jako těch 5000Kč co by musel zaplatit jednotlivec aby se přesvědčil...Pokud by o podvod nešlo a dále by se peníze na pravém účtě objevili, tak by jsme si je rozdělili rovným dílem. Děleno tolika kolik by nás bylo... pokud bychom přišli na to že nám peníze nechtějí vyplatit, jedná se o podvod, tak bychom na ně podali trestní oznámení či žalobu a možná i něco vysoudili teoreticky- přece jim to nebude dál procházet...

pokud by se našlo tolik lidí (cca 20), tak by plán zhruba vypadal následovné:

1. nově se zaregistrovat na DEPACCO

2. založit účet v bance

3. vybrat peníze na upgrade účtu

4. Upgradovat účet

5.Přijmout několik e-mailů, kliknout na několik barnerů, prostě vydělat nějaké peníze - dodržovat jejich podmínky

6. Převést peníze na účet v bance

7. a)Peníze si rozdělit a dále pokračovat každý svou cestou

nebo

7. b)peníze na účtě nejsou, podat trestní oznámení nebo žalobu

Doufám že Vás můj příspěvek zaujal a alespoň o něm budete přemýšlet.

Kdo by se chtěl připojit, tak piště prosím na xxx2212@seznam.cz nebo sem jako odpověď. Děkuji Libor

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Hm to jeako kdyby jsi chtěl ověřovat jestli je voda opravdu mokrá:) A trestní oznámení nemá bohužel nějak valný smysl.

petr123*
hodnocení

0x

Cože? Tam se "vydělávají" tisíce euro ale na to aby ti je vyplatili se musí 199 euro zaplatit? A tomu opravdu někdo věří? Ach jo, lidi jsou prostě nepoučitelní *ee**plac**sok*

Nemyslíš, že pokud by ta společnost byla tak bohatá aby mohla vyplácet takovéhle šílené odměny tak by nemělo smysl cokoliv ji platit? Při nejhorším by si sami strhli těch 199 Euro při samotné výplatě na účet.

Tohle je prostě jednoznačná webová obdoba "nigerijských spamů", neboli naslibovat ohromné peníze prakticky za nic, potom si nechat zaplatit "bezvýznamnou" částku na bankovní poplatky a pak přestat reagovat. Tady jenom není na začátku email "Já být syn bývalého guvernér státní banka of Nigeria a já potřebovat vaše banka účet pro přesun 1.000.000.000.000.000.000 Americká Dolar a vy za to dostat provizi deset procenta. Vy se určitě ozvat, já vás nutně potřebovat!" ale nějaké webové stránky...

lssl*
hodnocení

Taky mě si myslím že to není možné, ale když několik lidí psalo že to funguje - samozřejmě se může jednat o podvodníky s tou společností domluvený cokoliv, ale nezkusíš, nepoznáš a pořád lepší se spojit než proti nim jít sám a o to víc prodělat...

petr123*

Jak psal @cybermagefroll , nemám potřebu zkoušet jestli je voda mokrá. Když ke mě na parkovišti někdo přijde a bude mi tichým hlasem nabízet momořádně výhodnou koupi "skvělého foťáku"nebo "značkové kosmetiky"za zlomek ceny tak to taky nemusím zkoumat abych věděl že je to podvod - že se mi buď snaží prodat falešný šunt nebo jde o "horké zboží".

Jo a samozřejmě kolem každého takového podvodu se vždycky motají "spokojení zákazníci", to je součást podvodu. Protože "ono to sice vypadá podezřele, ale když je támhleten člověk spokojený tak to přece nemůže být podvod, to jenom já jsem zbytečně podezíravý"...

Tady nejde o to že se "může jednat"o podvodníky. Tenhle projekt splňuje všechny parametry ŽE JDE o podvod! *jasne*

doplněno 14.08.09 15:21:

Chvilka hledání na Google:

webareal.cz/...

diskuze.cz/...

translate.google.com/...

(překlad z Google, originál depaccoscam.blogspot.com/... )

myday*
hodnocení

0x
myslím, že to bude bomba...

Juknete se na ptc-investgations.blogspo/... a nechte si to třeba od google přeložit (pro ti, co méně ovládají angličtinu). Nahoře na lište najedte na "scam sites"a zjistíte, že většina klikaček jsou podvod. Existují klikačky, které skutečně platí, najdete je na liště v "legit sites"nebo "sites that allow all countries". jsou málo výnosné, ale jisté v platbách. jinak pro zajímavost napište do searchu třeba "depacco"nebo "cashmails"a uvidíte, co o té klikačce napíšou. Pro méně zběhlé v angličtině doporučuji translator, třeba překladač od google. ten Cashmails má tedy zajímavou historii... Dalo by se říct, ruce pryč od výnosných klikaček, nezaplatej vám.. . bude to nejspíš scam - podvod... Jestli existuje někdo, komu to zaplatili, tak mi dejte vědět na mail forbiddenlove74@gmail.com. Taky mám aspoň 20 různých klikaček a vše jsem našel jako scam - podvodné klikačky. Třeba depacco mě vysloveně štve...

myday*
hodnocení

0x

a pak se juknete i na tu stránku: gptboycott.com/...

myday*
hodnocení

0x

není třeba. už to někdo před náma zkoušeli. viz můj předchozí příspěvek s odkazem na webovou stránku PTC investigation...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]