Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to takto v pořádku?

Od: honza551 odpovědí: 6 změna:

oTEC MI ČASTO Ukazuje penis. To asi neni normalni ne. Otec vzdycky ze jdeme na zachod a tam soolecne cudame do misy. Nebo zase kdyz si cistim zuby tak prijde a zacne se sprchovat a stoji mu. Myslite ze je to normalni? Kdyz tuhke jsem delal nahy v pokoji kotouk vzad a prohlizel si penis, tak prisel vedle do chodby a poziroval me skrz pootevrene dvere. Nekdy mam z nej strach.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
Zajed si pro to dedictvi do Nigerie a budes mit klid.

hahanaj*
hodnocení

1x

Nevím kolik ti je let-prosím tě přestaň tady pohádkovat a dělat se důležitým .

Pokud to dělá tak to není normální a řekni to mamince.

lidus*
hodnocení

0x

U vás asi ano, ty nahý v pokoji děláš kotoul a svůj penis si prohlížíš, s otcem chodíte na wc společně, u koupelny nemáte dveře a klíč. Co dělá maminka Andrzene? Važ slova, otec by to mohl i odsedět a ty skončit v diagnostickém ústavu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, normální to není. Tedy, jediné, co by mohlo být normální je to, že se při sprchování u muže dostaví erekce (a někdo tomu i rád pomůže). Zdravím!

uska*
hodnocení

0x

Už mne připadá vše normální kromě tebe. Proč tyhle kraviny vymýšlíš, bavíš se, viď? Běž raději mamče do kuchyně umýt nádobí, je mi tě vlastně líto. Nechceš zítra zajít k lékaři?

Kéž by si někdo dal tu práci, vytáhl všechny tvé příspěvky a odeslal na sociálku a policii. Pak bych se místo tebe bavila já.

hodnocení

0x

A kolik Ti je, že musíš chodit čůrat s tátou? Ty to ještě nezvládneš sám? Pokud máš někdy z táty strach, promluv si o tom s mámou a zeptej se jí, jestli je toto v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]