Nejste přihlášen/a.
oTEC MI ČASTO Ukazuje penis. To asi neni normalni ne. Otec vzdycky ze jdeme na zachod a tam soolecne cudame do misy. Nebo zase kdyz si cistim zuby tak prijde a zacne se sprchovat a stoji mu. Myslite ze je to normalni? Kdyz tuhke jsem delal nahy v pokoji kotouk vzad a prohlizel si penis, tak prisel vedle do chodby a poziroval me skrz pootevrene dvere. Nekdy mam z nej strach.
Dobrý den, normální to není. Tedy, jediné, co by mohlo být normální je to, že se při sprchování u muže dostaví erekce (a někdo tomu i rád pomůže). Zdravím!
Už mne připadá vše normální kromě tebe. Proč tyhle kraviny vymýšlíš, bavíš se, viď? Běž raději mamče do kuchyně umýt nádobí, je mi tě vlastně líto. Nechceš zítra zajít k lékaři?
Kéž by si někdo dal tu práci, vytáhl všechny tvé příspěvky a odeslal na sociálku a policii. Pak bych se místo tebe bavila já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.