Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělal jsem jednu chybu dvakrát

Od: d3m0 odpovědí: 10 změna:

Zdravím..Mám ještě nějakou šanci na odpuštění, když jsem skoro stejnou chybu udělal podruhé? cca před půl rokem mi ta osoba odpustila, slíbil jsem že už to nikdy neudělám, snažil jsem se, vše bylo zase jako dřív krásné, jenže v sobotu v opilosti jsem udělal něco podobného znovu..předtím už to bylo jako dřív, měla ve mně zase důvěru a teď to vypadá, že podruhé už nemám šanci to napravit..nebo existuje ještě nějaká naděje? Je mi to strašně líto ale asi už je pozdě ...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

3x

Přijměte to a neomlouvejte vaši chybu opilostí, tím hůře, vlastně v opilosti ztrácíte zábrany. Co s Vámi, když se opíjíte. Pryč od Vás. Toť můj názor i když Vás neznám.

My Váš protějšek neznáme, takže nevíme, jestli Vám opakovaně odpustí a bude odpouštět celý život.

figurek*
hodnocení

3x

co jsi udělal podruhé, uděláš i potřetí a počtvrté a popáté. Jo kamaráde, máš problém s alkoholem. Vidíš co s tebou dělá. Zkus míň pit anebo se to aspoň nauč.

albatros498022*
hodnocení

1x

Jednou se dá tolerovat, ale po druhé totéž to asi nejde.

hahanaj*
hodnocení

1x

V opilosti ztrácí člověk zábrany a já bych tedy netolerovala ani opilost ani to druhé.

Já to vidím naprosto stejně jako Hahanaj. *bum*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud chybu opakujete, tak to snad ani není chyba, ale vlastnost !

hodnocení

0x

"Přítel se líbal s jinou". Také neregistrovaný tazatel, i když tam by to měla být žena. Pokud se mýlím, doporučuji přečíst tuto otázku. Je tam na podobné téma hodně reakcí.

Pokud se jedná o podobnost čistě náhodnou, doporučuji se zeptat přítelkyně. Ta bude nejlépe vědět, jaké u ní máte naděje.

hodnocení

0x

Ono záleží na konkrétní situaci. Pokud se jedná o čůrání do dřezu, to se snad odpustit dá...

Jestli je to chyba na způsob nevěry, i kdyby vám bylo odpuštěno, uděláte to znovu. Proto si rozmyslete, jestli máte dotyčnou rád. Pokud opravdu ano, omluvte se a rozejděte se.

oool
hodnocení

0x

v opilosti jsi někoho pozvracel?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Pokud pan opilec nenapíše co vlastně provedl 2x, není to moc o něčem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]