Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdaji se mi hrozny sny

Od: mojejmeno272738 odpovědí: 3 změna:
Dobry den, nejakou dobu nebydlim s nasima ale casto se mi o nich zda a pak jsem z toho uplne vyrizena :( zda se mi, ze me mlati, ze mi nadavaji jak se mi vysmivaji, a tak. Poslednich 14 dni to bylo dene. A nezda se mi jen o nasich, zda se mi o vsem co se mi nekdy nelibilo, ze me mlati ve skole, ze se mi posmivaji a tak. Za 14 let co jsem byla ve skole jsem tam nemela klid, a furt mi nekdo neco ublizoval nebo mi kradli veci, u nasich jsemmto taky nemela rada to jejich vyhrozovani a mlaceni, a myslela jsem ze jak se odstehuju tak bude vse v poradku ale neni, je to cim dal horsi, uz ani nemuzu v noci poradne spat, vzdycky se vzbudim a uvedomim si co se mi zas zdalo za "krasnej" sen. A pak jsem z toho celej den v p...li. nechapu proc se mi vraci ty priserny vzpominky na ktery chci zapomenout, ani nemam duvod myslet na to co bylo kdysi, delam vsechno jinak, nosim jiny obleceni, mam jiny vlasy, nebavim se s lidima co me nekdy nastvali.. ted se vidivam jen s rodinou pritele a s mou babickou a dedem kteri na me jsou hodni, nebavim se se zlyma lidima, kteri by mi mohli pripomnat to co bylo kdysi, snazim se zit hezky, nectu ani ty katastroficky zpravy o nasili v novinky.zc a tak nechapu proc se mi najednou zda a takovych vecech.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Možná, že nemáte dořešenu minulost,

to se ale na dálku nedá posoudit.

Také bych doporučila návštěvu psychologa.

cardigann
hodnocení

0x
Podvedomi s lidskym mozkem dela sve. Ja bych v tomhle pripade navstivila psychologa a vsechno rozebrala s nim.

hodnocení

0x

Myslim si, ze ono to casem odezni nebo aspon rozmelni

S kazdou ptakovinou chodit za psychologem..clovek se s tim musi nejak i sam poprat. Ale jasne, dnes je takova jina doba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]