Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geopatogení zony

Od: monika7 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Našel jsem si pomocí vrbového proutku geopatogení zonu v místě kde máme postele. Tuto zonu jsem přerušil izolovaným drátem stočený do kruhu. Máte někdo zkušenosti se zonami hlavně následky na zdraví a jiné odrušení? Taky existuje přístroj Somatex který stojí několik tisíc korun. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Předně je dobré si uvědomit, co vůbec geopatogení zóny jsou, pak možná dojdete k závěru, že různé rušičky jsou naprosté nesmysly, leda snad , že by se jednalo o zdroj mag. mole, který by kolem Vás vytvořil jakousi magnetickou bublinu, to ovšem by zase byla další gepatogení zóna, zavřít se do klece, také není to pravé ořechové.

Geopatogení zóny jsou magnetické anomálie na přirozeném geomagnetickém pozadí způsobené nehomogenitou geologického podloží, např. trhliny, střihy, prameny, rudy, potrubí, kabely.

Organismus je přizpůsoben životu v hodnotách jeho okolí, schopen se vyrovnat určitým výkyvům, pokud tyto výkyvy překročí určitou hranici, každý ji má nastavenou trochu jinak, tak může docházet ke zdravotním komplikacím. To, že vysoké anomální hodnoty mají negativní vliv na organismus je dobře patrné v přírodě, kde v těchto prostorách rostou dřeviny zdeformované.

Myslet si, že nějaká anténka, nebo rušička něco na tom faktu změní je opravdu bláhové.

krasula
hodnocení

0x

Najděte si na internetu firmu ADAM z Přerova. Ta nabízí vyhledávání GPZ , následně odrušovače s pyramidkami /draze/, chrániče na lůžko s vlákny proti různým zářením /taky draze/. Reference tam má pouze kladné a podobně stylizované, což mi připadá podezdřelé. Lze odolat nabídce dek , pro Vás bude podstatné, že přijede senzibil, proměří a navrhne řešení. Potud zdarma. Tak si můžete potvrdit svá zjištění a nasbíráte od něj informace. Možná je stačí jen kontaktovat telefonicky.

zona
hodnocení

0x

Měl jste nějaký důvod k tomu pokusu s proutkem? Pokud se Vám dobře spalo, nevím, proč jste hledal zony s proutkem. Nyní to budete mít v podvěmí. Vykašlete se na proutkaření a spěte normálně na posteli. Kdoví, co proutek ukazuje. Kdo pod Vámi bydlí? Kdoví, co tam sousedi mají. Nebo máte pod sebou sklep? Co máte pod podlahou pod postelí? Vůbec bych to neřešila, natož si zvát do bytu senzibila. Je to jen můj názor.

lidus*
hodnocení

0x

Kdysi se prodávala pod postel jakási rušička (tenká kovová destička) ne, že by to něco zrušilo. Mám takový zvláštní dar, přátelům stěhuji postele, já totiž cítím, kam bych si hlavu nikdy nedala, mám pocit, že ležím z kopce. Funguje to, ty co jsem obrátila (někteří postelí nemohli hnout a tak mají dnes hlavu tam co dřív nohy) si pochvalují jak dobře od té doby spí.

gepezet
hodnocení

0x

Já na nějaké geopatogení zony, senzibily atp. nevěřím a nikdy bych se tím nezabýval. Pokud se tím někdo zabývá komerčně tak to považují za dobrý výdělek formou klamání lidi. Pokud by jsi si do bytu pozval 2 různé senzibily tak by ti ty geopatogení zony každý z ních možná našel někde jinde.

Je to pouze můj názor na to a nikomu ho nemám v úmyslu vmucovat.

bambula*
hodnocení

0x
Tam kde se kříží Hartmanova a Curiho není vhodné spát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]