Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Jsou zdravé měkké sýry/mimo kozíhího a ovčího/?Děkuji za názory.
doplněno 19.09.15 07:48:Proč je tedy vyrábějí ,když škodí zdraví?
Dobré a zdravé jsou čerstvé sýry typu žervé, jak již je výše uvedeno.
Tavené sýry nejsou až tak škodlivé, když se konzumují s rozumem. Já si třeba koupím tavený sýr Madetka, to větší balení v papírové krabičce jednou za 3-4 měsíce, na chleba je to zase něco jiného, prostě změna. Také je dobrá do jakékoliv pomazánky, nastaví a spojí suroviny. Jinak vše střídám, Romadůr, Ementál, balkánský sýt atd.
I když plísňové sýry /Hermelín, Niva/ jsou očkované kvalitní, vyšlechtěnou kulturou, tak pořád to je plíseň, která také v těle moc neudělá pořádek a dobře.
To byste se Zwiki mohl zeptat na ty obarvené limonády, kde je vlastně jenom voda a samá chemie, nebo i na nezdravé škvarky se sádlem a podobné věci. Nebo ty sušenky, kde převládají homogenizované tuky a umělá sladidla.
Alkohol také škodí zdraví.
obarvené limonády nepiji a alkohol v menší míře /Jagermeister,Magistr,Becherovka a červené vína/piji rád.
Víceméně souhlasím, jen s tím alkoholem by kardiolog¨profrsor Šamánek protestoval, A za sebe nejsem tak úplně přesvědčen o nezdravosti škvarků. Ovšem argumenty podobné síly , jaké má prof. Šamánek, nemám.
Ano,tvarůžky miluji,sice jsou dost slané,ale prostě neodolám...
čerstvý chléb s máslem,cibule,drcený kmín,paprika
můj muž pak se mnou moc nekamarádí,nemá je rád...
to jen tak mezi řečí
Kartaginec,souhlasím,můžu je na všechny způsoby.Super je z nich tataráček,nebo jeden vhodit do horké česnečky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.