Nejste přihlášen/a.
dobry den , uz delsi dobu premyslim o koupi kufru zetonu poker , ale nelibisemi ta kombinace 1-1000 , tak me napadlo si koupit kusove zetony a nakombinovat si vlastni kufr , ale nevim jestli 300 ks nebo 500 ks , kdyz jsem tak premyslel tak bych chtel kufr o hodnotak 25,100,500,1000 a 5000 , to jsem se chtel zeptat jestli to tak je dobry ,nebo si kupit treba drazsi zetony 14 gramu nebo tak , ty co chci jsou ULTIMATE 11,5 gramu z kovovym jadrem
moc mi pomuzete z radama a typem
diky moc dopredu
dan
Ahoj,
dnes se prodávají i kufříky kde nejsou hodnoty, ale jen barvy a pak se stačí jen domluvit na hodnotách.
Co se týče té tvé kombinace když už tam chceš mít 5000 tak mi přijde zbytečný tam nechávat 25, ale tak to je tvá věc. Já i všichni moji přátelé jsme si úplně v pohodě vystačili s 1000.
doplněno 18.09.15 20:46:jestli tam chceš nutně těch 5000 tisíc tak bych začínal tou 50 kou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.