Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy dostanu výplatu?

Od: dejv* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,chci se zeptat když jsem nastoupil do práce dne 12.11.2012 a mám vlastně od té doby odpracované ty hodiny 40 hod za týden a na smlouvě mám že výplata se dostává 25.11.2012 tak se chci zeptat zda ji dostanu nebo me ji dají až příští měsíc? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Výplata se vyplácí v následujícím měsíci, takže až v prosinci. Ale spíš tam máš mít, že se vyplácí k 25. dni následujícího měsíce. To 25.11.2012 mi tam nějak nesedí. Nepřekoukl ses? Nebo se překlepla účetní, co to s tebou sepisovala.

uska*
hodnocení

0x

Uvedený výplatní termín 25.11. je za odvedenou práci v říjnu a to jste nepracoval. Vám bude vyplaceno až těsně před vánocema. Předpokládá, že firma 25.12. na vánoční svátek nebude vyplácet mzdu.

mowla*
hodnocení

0x

Jestli máš ve smlouvě uveden termín 25. 11. 2012, pak už bys měl peníze mít na účtu...

Pokud jsi ale nastoupil do běžného pracovního poměru s výplatním termínem 25. v měsíci, pak výplatu za listopad obdržíš 25. prosince...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]