Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra v loterii 750 000 liber

Od: khf* odpovědí: 5 změna:

právě jsem se dozvěděl , že jsem vyhrál 750 000 liber ve VLÁDA AKREDITOVANÝCH LICENCI!
BRITISH ONLINE MEZINÁRODNÍ loterie
IS ZAPSANÉHO pod Data Protection Act z Velké Británie.
Národní loterie online Sweepstakes Mezinárodní program pro rok 2009 pro uživatele internetu.
sám jsem se žádné loterie nezúčastňoval . Je to, co si myslím? (nějaká finta?)

setkal se s tím někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jedná se o HOAX - více zde:
hoax.cz/...

hodnocení

1x

*smich*, přišlo ti to mejlem,že?

označit a SMAZAT!

a neřeš to!

cybermagefroll*
hodnocení

1x

Finta spočívá v tom, že tě požádají o zaplacení poplatku (výhry se samozřejmě nedočkáš :) ) + o zaslání osobních dat, které můžou být zneužity.

celp*
hodnocení

1x

Nereagovat!Vymazat!

hodnocení

0x

A už jsi někdy něco dostal zadarmo? Jenom proto, že jsi? Tak vidíš *hej*Proč by někdo otevřel svoji vlastní peněženku a konto a něco z toho někomu dal. A proč? A jak by na to vydělal? Dal tedy ze svého. Neblbni! Takové neznámé maily vůbec neotvírej *bum*Ještě si zavlečeš nějaký virus nebo červa nebo koně nebo kdovíjaké svinstvo. Musíš být hooodně mladý, když ti ještě nedošlo, že zadarmo není vůbec nic.*mala* Jenom od rodičů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]