Nejste přihlášen/a.
Prosím mužete mi někdo odpovědět jestli potřebuji fotky sebou pro vyřízení nove občanky,kvúli změně trvaleho pobytu.Někde se tu psalo že ne,tak nevím jestli tam mam jít bez nich.Díík.
Ano, na občanku potřebuješ 1 fotku. Obyčejně fotograf je i v budově, kde budeš vyřizovat doklady. Na řidičák je nepotřebuješ, fotí si tě přímo.
Pár kliků na stránkách vašeho města a hle máme vše jako na dlani.
Hlavní pro vás je:
K vydání občanského průkazu při změně některého z údajů zapsaného v občanském průkazu je třeba předložit:
. dosavadní občanský průkaz
. doklad o změně údaje nebo doklad potvrzující nový údaj
Potřebuji novou občanku i nový řidičák.minulý týden jsem šel na úřad,vzal jsem si pořadové číslo a za půl hodiny mě zavolali k okýnku.Tam jsem si učesal pěšinku(v zřídnutých šedinách)a tím dodal úřednici foto.Pak jsem odpověděl na dotaz:"chcete s čipem?Stojí 500 Kč.Bez čipu je zdarma".Odpověď byla jednoduchá.Horší to bylo s řidičským průkazem,tam jsem musel vystát frontu u místního fotografa.Po 2 hod.čekání jsem za 200 .- obdržel sadu vkusných fotografií v pytlíčku a za 14 dní se s nimi mám dostavit pro řidičák.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.