Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pichani v ocich

Od: kate6 odpovědí: 4 změna:
Dobry vecer, koupila jsem si dnes micelarni vodu od dermacolu. Je bez alkoholu a bez parfemace pisi ze se s ni muzou odlicovat i oci. Me ale po odliceni v tech ocich hrozne picha. Ne ze by to stipalo ale picha to jako kdybych v tech ocich mela napadany rasy. Zkousela jsem je poradne oplachnout vodou ale nepomaha to. Bojim se abych neoslepla nebo neco. Nevite co mam delat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nakapte si optal septonex, ale už je večer, to byste musela na pohotovostní lékárnu

cgdgkd
hodnocení

0x

Jděte spát. Přes noc se to uklidní.

hodnocení

0x

Dobrý večer,žádný strach,určitě neoslepnete,nejspíš je ve složení micelárky něco co vás v očích dráždí.

Zkuste ještě omýt vodou,pokud nemáte po ruce nějaké zklidňující kapky do očí,bude to chvíli trvat,než to přejde,občas se mi to stává,když použiji kosmetiku,kterou nemám vyzkoušenou.

hodnocení

0x

A oči už nežmoulat a nedráždit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]