Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreditní karta

Od: jirkajc® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,poradí mi někdo s výběrem kreditní karty z určité banky? Jedná se mi pouze o krátkodobé používání (asi měsíc z důvodu půjčení auta v půjčovně) v zahraničí a poté bych ji zase rád zrušil,protože ji jinak nepotřebuji. Je možné kartu zase zrušit,platí se za to? Moc děkuji. Jirka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou stovky různých karet a desítky společností - máte bankovní účet? Zeptejte se nejprve na výhody KK u své banky. Já si KK pořídil u citibank jen pro tu dovolenou a za 14 dnů to chtěl zrušit. Rok jsem se s nimi hádal, doposud jsem neobdržel informaci, že by KK ukončili a zrušili.

doplněno 16.09.15 20:54:

@bruno2 - myslím, že opravdu chce KK - já si na dovolenou také nechtěl brát debetní kartu s přístupem na účet a možností platit třeba 50tis za den... a nechtělo se mi měnit limity na 15 dnů...

hodnocení

0x

Jste si jist, že chcete kreditní kartu a nikoli debetní?

hodnocení

CHci kreditní kartu,na debetní kartu mi v Dubaji auto nepůjčí.Takže stále nevím,jak to je s případným zrušením karty po návratu s dovolené? Nemá někdo nějáké další zkušenosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]