Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplacení úvěru,žádost o uvedení zdroje nabyt

Od: vosikac* odpovědí: 3 změna:

Hezký den,

mám dotaz ohledně toho, co má právo po mě žádat věřitel při oznámení doplacení úvěru?

Chci k 31.12.2015 doplatit úvěr na auto a věřitel sdělil, že není problém a pošle dopisem se zůstatek dluhu a, cituji: V souladu s povinností uloženou zákonem č. 253/2008 Sb., § 9 odst. 2, písm. d) Vás také zdvořile žádáme o uvedení zdroje nabytí peněžních prostředků, které jsou určeny ke splácení úvěru.

Částka nebude přesahovat 90.000 Kč.

Díky za reakce ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Koukněte sem, zda vám to pomůže dopátrat pravdu.

mfcr.cz/...

danis
hodnocení

0x
Se podivejte co se v tom paragrafu onoho zakona pise a budete moudrejsi. !

vosikac*
hodnocení

Samozřejmě § jsem si našel před vložením otázky,ale moc jsem nezmoudrel :-D ...
Jediné co mě napadlo bylo,že musí jít o částku nad 15000€,v tom případě by je to nemuselo zajímat přeci ...
Ale možná me někdo vyvede z omylu nebo upřesní celou věc,děkuji ;)
Samozřejmě mi nejde o to tajit odkud budou finance na splacení dlužné částky,ale jde mi o princip ;) ... Mám podezření na to,že jim jde o jedine, abych náhodou nechtěl dluh profinancovat :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]