Nejste přihlášen/a.
Já bych zůstala tam,
kde mám dobrou zkušenost s kolektivem.
Až budete psát BP, může se Vám dobrý kolektiv hodit např.
při prohazování směn v případě potřeby apod.
Nastoupíte-li do nového místa, budete se muset znovu zaučit, zvykat si na nový kolektiv a přizpůsobit své studium potřebám zaměstnavatele, který není povinen Vám upravovat rozpis pracovních směn, nemusí Vám poskytnout volno, když je budete potřebovat apod. Vydělala byste si tam sice více, ale v ostatních ohledech (zejména z hlediska studia) to nemusí být žádná "výhra".
[Ale já jsem v zaměstnání vždycky dávala přednost dobrému kolektivu.]
Ahoj,
tak to je dost individuální, někomu noční nevadí někomu ano, někomu by vadilo dojíždět dál někomu ne, někdo peníze potřebuje nutně, někdo může šetřit a nemusí tolik řešit jestli má 60 nebo 70 kč za hodinu, někdo radši vezme menší peníze, aby se míň nadřel, někdo naopak radši bude dřít aby měl větší peníze, ty by jsi měl sám zhodnotit plusy i mínusy třeba si to napsat na papír a porovnat a podle toho se rozhodnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.