Nejste přihlášen/a.
O prázdninách jsem jel na tábor a tam jsem se potkal s jednou dívkou (16). Už od začátku se mi líbila svým vzhledem a chováním, ale za celou dobu jsem se s ní moc nebavil, protože mi trvá než někoho dokážu oslovit.. No a po táboře jsme si začali psát přes facebook. Svěřil jsem se jí, že mám problém s jednou holkou, kterou ona zná a ona se mi snažila poradit co mám dělat. Tak nějak jsme se dostali ke vztahům a ona mi řekla, že ještě žádného kluka neměla, že nepije alkohol a nedělá podobné věci jako většina z naší generace, což mě mile překvapilo. Asi po týdnu co jsme si psali mi řekla, že jsem na táboře byl takový zamlklý a s nikým jsem se nebavil, ale že za tu dobu co si píšem zjistila, že jsem super a dá se semnou bavit. Domluvili jsme se, že půjdem ven se třema dalšíma lidma z tábora. Venku už jsme se spolu normálně bavili a bylo na ní trošku vidět, že se jí líbím. Takhle jsme se spolu potkali ještě třikrát (bydlíme od sebe asi 30km). Pokaždé to bylo stejné. Smála se tomu, co jsem řekl, ptala se mě na různé věci atd.. Ale teď k té otázce(promiňte, že jsem se trochu rozepsal ) mám takový pocit, že se jí líbím, ale bojí se jít do něčeho většího.. prostě mě bere asi jako takového "lepšího" kamaráda a to mě celkem mrzí. Prostě nevím jak jí říct, nebo napsat? že se mi líbí.. Bojím se toho, že se mi vysměje a zničí se tak naše kamarádství a to bych opravdu nechtěl.. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.