Nejste přihlášen/a.
muže mi tu napsat seznam nebo otkaz jakymy jazyky mluvi celebrity jako třeba beckham selena gomez
To máš pravdu filipe ty tam třeba nebudeš ale každá trochu slavná osoba tam je a i její celej životopis
ne to teda není... něco si o tom zjisti, než budeš dělat chytráka
jen tak namátkově Štefan Margita uznávaný hlavně v zahraničí než u nás, chbí tam ještě dost informací
tak když tu máme ty fotbalisty, Cristiano Ronaldo v češtině chybí spoustu informací o něm.. v jiných jazycích už je to lepší
Michelle Fairley britská herečka dost strohý popis a to je to v anglickém jazyce, má toho za sebou daleko daleko víc.
to samé platí napříkald pro herce Nikolaj Coster-Waldau, to bylo jen tak z hlavy, mít víc času najdou se desítky řekl byhc i stovky odkazů
A záměrně jsem vybral opravdu známé osoby a ne jen "trochu známé osoby" jak jsi uvedl ty, protože u "trochu známé osoby" bude těch informací na wikipedii a dost méně a rozhodně tam nebude celý životopis nebo zajímavosti např. kolik jazyků ta daná osoba umí...
no Google chrome je prohlížeč? A co s ním jako?
To je úplně jedno jestli si wikipedii otevřu v IE, Firefoxu nebo v Chromu... Vypadá to, že vůbe nevíš o čem mluvíš a asi i špatně čteš, uvedl jsem odkazy i v anglickém jazyce, kde ty informace chybí. Speciálně ještě jednou pro tebe ještě jednou druhá část původní odpovědi
Michelle Fairley britská herečka dost strohý popis a to je to v anglickém jazyce, má toho za sebou daleko daleko víc.
to samé platí napříkald pro herce Nikolaj Coster-Waldau, to bylo jen tak z hlavy, mít víc času najdou se desítky řekl byhc i stovky odkazů
A záměrně jsem vybral opravdu známé osoby a ne jen "trochu známé osoby" jak jsi uvedl ty, protože u "trochu známé osoby" bude těch informací na wikipedii a dost méně a rozhodně tam nebude celý životopis nebo zajímavosti např. kolik jazyků ta daná osoba umí...
Promiň filipsi ale nemám čas tady číst tvoje slohy které jsou významově na úrovni 2 třídy ZŠ... Kdo hledá najde... a můžeš míť buď výmluvy nebo výsledky ne obojí chrom umí okamžitě překládat do češtiny... Pro ty kteří třeba jako ty neumí anglicky ani slovo
Když to tak čtu tahle tvá odpověď je výmluva, máš čas tu odepisovat, ale nemáš čas si přečíst moji odpověď? Práce na minutu ani ne Ale pokud jsi na úrovni 2. třídy ZŠ, pak to chápu, že přečtení mé odpovědi ti zabere podstatně více času.
Tak do třetice, uvedl jsem odkaz v aglickém jazyce, kde chybí spousta informací napříkald o herečce Michelle Fairley
S angličtinou nemám vůbec problém a teď pane chytrý i kdybych tedy problém s anglickým jazykem měl, jak mi google chrome přeloží ifnormace, které tam prostě CHYBÍ.
doplněno 20.09.15 12:11:musím se smát ta tvá odpověd je úplně mimo, tak si prosím najdi čas v klídku a ještě jdnou si přečti moji původní odpověď, když nemáš čas na přečtení pár vět ale na odpovědi si čas najdeš
Prostě ti to hraní na chytrýho moc nejde, ale snaha dobrá
A oceňuji i ten pokus o věštění, jestli anglicky umím nebo ne
Buď dobrej Nejsem tu proto abych se tu s tebou hádal... Nebo jestli máš takovou potřebu tak si zajdi třeba na agresori.com... Napsal sem to tak jak to je
Vsadím se že i ty si někde zapsanej na internetu a určitě i to jakým jazykem mluvíš
Jak se řiká chytřejší ustoupí.. Neboj není to kvůli tomu že bych neměl dostatek pravdivých argumentů o tom co se dá a nedá najít na internetu... Jen rady řešíš kraviny na který se tazatel neptal
A ty jsi tazatele mylně informoval o tom, že na wikipedii to bude na 100%, což taky není úplně ok že Protože to není pravda. Pokud vím, bavili jsme se o tom, co lze najít na wikipedii ne na celém internetu, takže odpověď zase tak nějak mimo, jako předtím. Ale hlavně, že "chytřejší ustoupí" A víš taky co se ještě říká? Blbce nepřesvědčíš, že je blbcem
Ahoj, celebrity mluví například anglicky, německy, španělsky, italsky... a tak různě podle toho odkud jsou a nebo kde převážně pracují. Americké celebrity tedy budou mluvit "americky" a svým druhým jazykem podle svého původu. Německé celebrity budou mluvit německy a určitě také anglicky.
Toť vše odemě k tématu o ničem.
Ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.