Hezké odpoledne vespolek. Dnes se nějak řeč svezla na níže napsanou písničku. Každý jsme znal tenhle začátek. ale nic víc o té písničce jsme nedali do kupy. Víte někdo, kdo ji zpíval? Děkuji. Houpyty houpy hou až budeš mou milou budu tě celý den houpat na kolenou.Z nás bude krásný pár, ty jsi můj brundibár. Budu tě celý den houpat, houpyty houpy hou.
hahanaj. Děkuji. To jsem taky našla. Ale já mám kdesi ve vzpomínkách, že jsem tuhle písničku slýchala z "dráťaku" a že ji zpíval zpěvák a zpěvačka . Nojo, ale kteří dva to byli? Nebo se pletu?
Matuška byl první co mě napadl, hledala jsem na yutube ale nic a pamatuji si s písničky poze tu první sloku. Vidíte děvčata, ještě nejsme tak staré a nebože by už Alzhajmr?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.