Nejste přihlášen/a.
Neznáte, prosím, někdo tuhle společnost..? Kamoska ma problem s manzelem, chce ho resit pres tuto spolecnost vita-libera.cz/... a jelikoz to stoji nemale penize, tak ji chci pomoci najit recenze od lidi a jestli nejde o podvodniky atp.. Hledame jakokoliv info..Dekuju za pripadnou odpoved...
Uvedenou společnost neznám.
O jaký druh problému jde
(existují i organizace, které pomohou bezplatně)?
Dobrý den, tuhle spolecnost a vse okolo jsme pred casem proklepli a stejne tak se radili dokonce i s reditelkou veznice i tzv. bachari v jedne veznici v jednom meste na Morave, kde se manzel me kamosky nachazi a rodina se po nekonecnem hledani odpovedi na danou spolecnost rozhodla, ze do toho nepujde, ze sance na pulku je stejne 50:50 at uz dotycny jde do boje sam, nebo s touto spolecnosti. Konkretne bachari ctou vechny dopisy, ktere potom predaji veznum a prave mezi bachari diky dopisu, ktere psala kamoska manzelovi, kde ho o teto spolecnosti informovala, tak vznikla mezi bachari velka diskuze, kdy jiz precteny dopis predali vezni a oni samotni mu rikali, aby do toho nesel, ze je to nesmysl, ze soudy u rozhodovani na pulku na to stejne nedaji, ale na co pry daji nejvice je jak se dotycny chova, zda je prvotrestany, nebo vicetrestany, nebo zda ma, nebo aspon zada o praci, zda ma snahu splacet sve dluhy, zda se chova ve veznice slusne, ze ma diferencku jednicku. Sama jsem nevedela o co jde s tou diferencni skupinou a pry 3 maji vicetrestani, kteri jsou nasilnici, praci nechteji atd, dvojka je na tom uz lepe a jednicku maji ti co maji praci uz 3 mesice, splaci dluhy, jejich chovani je vzorove, jsou prvotrestani atd..) Dotycny v rodine kamosky ma ve vezeni mesic praci a po dalsich dvou mesicich prace se ze 2 diferencni skupiny dostane na jednicku a na to pry a i jina pozitiva soudci daji mnohem vice a sance na pulku uz je temer 90% a nejaka neznama spolecnost je k nicemu. Bachari dotycnemu radili at do toho nejde, ze je to nesmysl, ze je to jen tahani penez z rodiny a zaruka neni o nic vetsi nez pokud se dotycny zacne snazit sam a snazi se zit vzorove jak ve vezeni, tak i venku a take zda ma pochvaly od bacharu... No, konkretne tady mluvim o veznici v Rapoticich, kde tohle vsechno nam potvrdila i reditelka dane veznice, ktera taktez potvrdila, ze do takove spolecnosti nejit a sama rikala na co soudci daji nejvice a vlastne rekla to same co jsem psala o vyjadreni bacharu vyse... Kamoska byla v nedeli zrovna na navsteve za manzelem, ktery ji vypravel o sebevrazde mladeho kluka a taky ji vypravel jak i v teto veznici se sikanuje a co se tam deje. Prej byl svedkem jak banda cikanu se vrhla na chlapika, ktery je uz 14 dni v bezvedomi.. Sam dotycny vi, ze tam se uz nikdy vratit nechce a dela proto vse, aby dokazal sve rodine, ze to mysli vazne... Jeho se sikana nastesti netyka, protoze si svou mohutnou postavou a respektem, ktery budi, dokaze udelat poradek... Jinak s panem z teto spolecnoti mluvil dlouze po telefonu muj manzel a dojem byl velmi pozitivni, protoze pan byl velmi prijemny,informovany a opravdu nas presvedcil, ze do doho jit, ale potom prisly informace z okruku bacharu a reditelky dane veznice a rozhodnuti rodina zmenila, takze tak... Drzim vam palce!
Dobrý den, dnes jsem též kontaktovala tuto firmu a dlouho se s pánem bavila, načež jsem se rozhodla najít o této firmě nějaké informace, než jí cokoliv sdělím, pošlu či dokonce začnu spolupracovat. Zatím je toto druhá recenze a ne moc dobrá. Děkuji Vám tedy za Váš názor a poskytnuté informace. Rozhodně mi pomohla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.