Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Takže dejme tomu, že jsem narazil na profil nějaké dívčiny, se kterou bych se chtěl seznámit (nemá podaný inzerát jako takový, ale má vyplněno, že někoho hledá).
Jak jí mám napsat a nevypadat přitom jako úchyl? Jak můžu zaujmout? Čeho se vyvarovat? Jde v tomhle vůbec nějak poradit, není to příliš individuální?
Potřeboval bych vědět, co by zaujalo vás. Jakým vzkazem byste se vůbec zabývaly (fakt nejsem žádnej úchyl a nejde mi o sex, chci vztah, čestné pionýrské).
Díky za váš čas
Určitě je to hodně individuální, ale nedoporučuji vymýšlet nějaké extra originální a ujeté oslovení ve stylu zaujmout za každou cenu. To by mohlo spíš odradit, nebo by o Tobě získala mylnou představu.
Vzhledem k mé osobní zkušenosti, že na internetové seznamce jsem si našla manžela (s nímž mám dvě děti), s klidným svědomím doporučím jednoduché oslovení. Stačí něco na způsob: Ahoj, jmenuji se ..., je mi ... let a jsem docela obyčejný kluk. Zaujala jsi mě a rád bych se s Tebou seznámil. Můžeme si zatím chvilku psát, ale moc rád bych se s Tebou sešel i osobně. Pokud Ti to není proti mysli, ozvi se mi, prosím. Díky za šanci.
Přeji hodně štěstí.
Ahoj maxi! Mamcazmoravy to napsala hezky stručně a jak je vidět, její styl u budoucího manžela zabodoval. Když vzpomenu na své mládí, kdy nebyl ani internet a ani mobil, tak jsem stejně razila heslo: "Nedělej ze sebe něco jiného, než ve skutečnosti jsi". To se vyplatí v každé době. Protože rozčarování může být někdy kruté. Nabídni ji i mobil, protože i na hlase a slovním projevu se dá lecos poznat. Když spolu budete mluvit, to je přeci okamžitá reakce a měl bys lépe poznat, zda si moc nevymýšlí. Takže pěkně narovinu, alespoň je jasné všechno hnedka zkraje. Buď přirozený - svůj - jinak bude Tvůj vzkaz strojený a nebude odpovídat tomu, jaký ve skutečnosti jsi. A netlač na pilu - dej ji potřebný čas, ať se rozhodne. Tak hodně štěstí!
Asi máte všichni pravdu, ale jednou, kdysi dávno, jsem odpověděla na inzerát. :D Dodnes je mi z toho ouzko. Vyměnili jsme si telefony a po večerech si povídali. Hlas jak Moravec, názory jako ředitel poradny. Skvělé. Po delší době mě pozval k sobě. Poloprázný byt , bez koberců, rozdrbaná pohovka, spousta kytek na zemi. Neuvěřitelně čisto. Srovnané v řádku i krabičky sirek. Během povídání sjel láhev meruňkovice úplně sám. Vyprávěl, jak miluje svou dceru a svou matku. Po chvíli se zapomněl a vykládal, jak se s matkou soudí a dceru, která čeká mimčo po umělém oplodnění, neviděl půl roku.
A když vyjel tu meruňku, vytáhl na stroji zpracovanou statistiku žen, se kterými se setkal. Na jedné půlce listu co o sobě žena říkala a na druhé půlce skutečnost. Já jsem byla 156! Kdyby tohle někdo chtěl vymyslet, nepodaří se mu to
Tím ale nechci říci, že se to nemusí podařit. Ale Lidka má pravdu. Na nic si nehraj, buď sebou a upřímný.
Souhlasím s tím, že na seznamkách je možné potkat individua různé i hrůzné. Ale opravdu je většina relativně v normálu. Já jsem se tehdy během necelých 2 let seznámila asi s 25 potenciálními protějšky a než jsem našla toho svého "prince", poznala jsem pár velmi příjemných kluků, našla jsem si pár kamarádů, někdo byl nemastný-neslaný-nezajímavý, a jen 2 byli nepřijemní blbci.
Holkám se říkávalo: Musíš políbit hodně žab, než najdeš svého zakletého prince. Podobně to bude i obráceně. Bude to chtít čas a hodně hledání, ale snad to vyjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.