Nejste přihlášen/a.
Může být v domovním telefonu uložena pamětˇo hovorech cca měsíc staré?Měla bych doličný předmět k event.soudnímu řízení,kdy přes tento hovor mezi mnou a dotyčnou osobou,která si přišla ke mě pro eura na dovolenou a tedˇtvrdí,že si žádné ode mě nežádala a nevzala.Telefony montovala před 2 lety fy z Opavy,je možné to nechat od nich vytáhnout.? děkuji zoufalá kamarádky " kamarádky "
V běžných domovních telefonech rozhodně nic takového není. A i kdyby bylo, stejně byste ten záznam použít nemohla, bylo by to porušení zákona 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
doplněno 14.09.15 14:04:fran56ris - Analogový signál se ale dá taky nahrávat. Dokonce jednodušším způsobem, než digitální.
doplněno 14.09.15 15:28:zapomnětlivka - "...takže jaké pak zákony a §§"
Slyšet můžete, nesmíte nahrávat.
fran56ris - ale já si nic nepředstavuju. Jen reaguju na Váš příspěvek, ze kterého to vypadá, že se dá nahrávat pouze digitál.
Jenže ten domácí telefon je jistě testovaný,pokud je instalován v domě s více uživateli...má kamerku k vidění,ale naopak kdokoliv,kdo zvedne sluchátko (omylem) slyší plně rozhovor,takže jaké pak zákony a §§
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.