Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Na internetu jsem našel práci prostřednictvím firmy od jedné paní. Poslala mi údaje k přihlášení atd.. Prý se dá za měsíc vydělat sem tam nějaká tisícovka což se mě jako studentovi velice hodí...
O nečem podobném sem slyšel ale u jiné firmy, chápu to tak že se zaregistruju a nabízím přes internet produkty třeba od firmy BETTERWARE a nebo nějaké jiné podobně založené společnosti...
Chci se zeptat jaký s tím máte zkušenosti, sám nevím co mám dělat až se zaregistruju a jak pod sebe dostanu ostatní lidi ze kterých budu dostávat nějaké procento jako bonus... Popište mi prosím jak tohle vše funguje a co přesně mám dělat abych se dostal třeba nad tisícikorunu za měsíc
Děkuji moc za každou zprávu ohledně tohoto vydělávání
Dobrý den, patrně to bude princip "letadlo" - již dost "profláknuté". A bude asi nutná i počáteční investice (pro tu paní). Nepovažuji to za přínosné (pro Vás). Zdravím!
Poněkud si pletete pojmy. Letadlo a MLM (multi level marketing) je rozdíl a vyučuje se i na vysokých školách - stačí jen trochu číst. Firma Betterware má skvělé produkty, které většinou nabízejí ženy. Ale i můžum jsou dveře otevřené. Vstupní investice je pouze do produktů, které sám chce nově registrovaný vyzkoušet - žádné povinné balíčky apod. Těžko můžete s čistým svědomím propagovat něco, co sám vůbec neznáte, vlastní zkušenost je to nejlepší. A kdo nevyzkoušel, by raději neměl komentovat, to co nezná.
Žádný z podobných systémů není nabídkou práce, nejde o pracovně právní vztah.
Funguje to na základě otravování příbuzných, přátel, kamarádů a známých.
Navíc není ani žádná záruka výplaty. Až se přiblížíte částce, od níž se vyplácí, změní se podmínky.
Ale pokud Vám nevadí připravit se o své okolí, můžete to vyzkoušet... Více v odkazu: Betterware
Souhlasím s první části vaší odpovědi... ale ta druhá? Že by vlastní špatná zkušenosti? Není dobré házet všechny do jednoho pytle. Betterware nejlépe funguje na základě vlastní zkušeností a následném doporučení... vaši známí vás otravují, když vám doporučí dobrý film, upozorní na restauraci, kde dobře vaří apod? Asi ne. A jaký je rozdíl v tom, když vám zástupce Betterware doporučí skvělý produkt za příjemnou cenu na problém, který právě máte?...V konečné fázi jsou známi rádi za doporučení.
A že by Betterware nevyplácel? Vy jste to od někoho slyšel? Naopak. Provize chodí vždy včas. Mladý muž se ptal konkrétně na Betterware, takže odpověď by neměla být všeobecná a ještě mylná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.