Hezký večer, potřebuju poradit s dárkem pro mamku k vánocum. Vím že vánoce jsou za dlouhou dobu ale patřím k těm typu lidí, kteří nakoupí dárky max. do listopadu a potom si mužou v klidu užívat vánoce. Nevím co jí koupit... Hodně pracuje a když už má čas tak si nejradči lehne. Cca jednou za měsíc si dá pivo nebo víno s kamarádkama. Ráda čte ale nemá čas na čtení. O modu se nezajímá a nemá ráda když jí někdo kupuje kosmetiku proto že jí nepoužívá. Ráda si zapaluje voné svíčky ale těch ode mně dostala aspon milion. Možná jí nějakou svíčku dám ale spíš jí přidám k většímu dárku. Napadlo mě že bych jí objednala dečku (nějakou heboučkou s kožíškem) na kterou bych si mohla vymyslet potisk. Třeba napsat nějaký přáníčko, citát... pro ní ale nevím jestli se něco takového vubec dělá, nebo místo deky by byl hezký i župánek. Taky mě napadlo že bych jí koupila samochladící pulitr. Prosím jestli znáte nějaký e-shop co se týče té dečky tak prosím napište a prosím jestli vás napadá něco dalšího co bych jí měla koupit tak určitě taky napište . Předem děkuji .
Zkuste kouknout na www.fler.cz na dečky.Je tam spousta věcí a také třeba přírodní mýdla.Nebo když má ráda vonné svíčky tak co třeba aroma lampa a do ní vonný olejíček?
Před několika lety mi děti koupily vyhřívanou deku do postele. Nevím, kolik stojí, ale je to skvělá věc. Pomáhá mi usnout, při bolestech zad a je mi s ní moc dobře. Tu bych Vaší mamince přála.
cesmina*
To je dobrý nápad.Pokud jezdí autem tak by se jí v zimě mohla hodit třeba ta vyhřívaná do auta .Stojí kolem pětistovky.
Já jsem měla největší radost z poukázky na thajskou masáž, dostala jsem ji v krásné obálce, kterou dal salon, byla jsem tam max. spokojena a další si ráda zaplatím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.