Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dentální klinika Liberec

Od: danekh odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

jsme z Jablonce, nejsme tam spokojeni s naším zubařem a náhodou mi někdo doporučil dentální kliniku Liberec, že je to prý blízko a jsou tam dobří. Máte někdo nějaké zkušenosti? Jaká je cenová relace? Jsou skutečně tak dobří? A jsou přísní nebo volí citlivější přístup? Mockrát děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

guc
hodnocení

0x

Dobrý den, zkušenosti mám, pokud myslíte dentální kliniku Dentali. Ochota personálu je perfektní. Používají lokální anestezii, takže zákroky jsou bezbolestné. Technická úroveň a vybavení ordinace je na vysoké úrovni.

Ceny? Používají pouze bílé fotokompozitní výplně, které vychází dle rozsahu na cca 1500 - 2200 kč/ks. Lhůty na objednání jsou cca 2 měsíce.

Recenze si můžete vyhledat na znamylekar.cz

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tahle klinika není jen tak běžná zubárna. Sem se posílají od obvoďáků složitější případy na třeba resekce a nějaké operace. Vezl jsem tam třeba manželku, na vystříhání stoličky, co rostla vodorovně mezi kořeny jiné. Nebo kámošku, co jí zase trhali zase nějaký problémový zub. U všeho bylo nějaké to šití. Taky tam dříve byla Krajská pohotovost. Dnes nevím, jestli ještě funguje. Fungovala od 8 hodin do 13. Nic moc, ale lepší než čekat do pondělka. Tohle ale platí, jestli že se to nachází v areálu Liberecké nemocnice. Vchod tam je z areálu i z ulice Jablonecké.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]