Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohou země Commonwealth žít v Británii

Od: vysaq odpovědí: 6 změna:

Máme problém dohodnout se ve skupině lidí na fb jestli členové seskupení zemí Commonwealth mohou volně žít bez víz ve Británii?

doplněno 11.09.15 16:20:

Fundovaná pdpovědˇzatím nepřišla.

Bez povolení není možno se pohybovat v žádném jiném seskupení než v shengenu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Členy seskupení zemí jsou ty země/státy.

Zemím nikdo vízum nevystaví,

členové (=země) se nemohou přestěhovat ani žít v jiné zemi.

___

Ohledně občanů těch zemí snad někdo odpoví

(to bohužel nevím).

Jaksi jsem nepochopil Vasi odpoved, Brittish Commonwealth je seskupeni statu byvalych Britskych kolonii a tyto, jako takove, nemaji zapotrebi viza do GB...

vysaq
hodnocení

Přeme se ohledně občanů těchto členských států sdružených v Commonwealth,že nemohou volně pobývat bez povolení v Britském království,to je absurdní tolik lidí ze 3.zemí ...?

říkám ne

dam®

Ivzez, pochopil jsem první větu a dál nevím...zásadně je to tím, že neznám seskupení daných států, ani princip jejich dohody, je mě cizí. Prosím, jestli bude možno, popsat způsobem i mě pochopitelným. Laicky, připadám si jako u lékaře, vše se dozvím latinsky a ja jen umím blbě česky, ale rád. S úctou Dam.

iz*

Dame, já nevím, jak to jinak napsat.

Vízum potřebují (nebo nepotřebují) lidé (občané jiných zemí/států),

nikoliv ty země, jejichž občané by chtěli žít v Anglii.

[Z otázky nebylo úplně zřejmé, o čem se na FB dohadovali.]

hodnocení

0x

Samozrejme ze ano...tedy mohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]