Dobrý večer prosimvas poraďte mi někdo. Z niceho nic se mi rozmazal obraz na pravém oku mam času tupozrakost ale levého oka nevim co se děje a co dělat
Možná je to nízký tlak - pokud jste plnoletý, štamprlka, kafe... lehnout a nohy nahoru.
Pít i hodně vody.
Pokud alkohol již byl, pak se mrkněte na kolky - možná to byl methylalkohol...?
doplněno 10.09.15 21:23:
Tak to vidím na ten nízký krevní tlak - únava a případně bolest hlavy?
Pokud nepomůže poloha v leže, voda, půl hodiny odpočinek - asi by to chtělo toho lékaře.
doplněno 10.09.15 21:42:
No tak v tom případě měl být lékař už dopoledne.. Zkuste se domluvit doma s přítomnými, jestli vás tam hodí hned ráno a v noci bych doporučil sledování... Pokud tedy nechcete rovnou zavolat záchranku. Ale to musíte tak nějak poznat sama.
domka67
Alkohol sem nepozila je mi 18 přišlo to z ničeho nic
domka67
Ano hlava me bolela večer a ráno. Taky mam suchý dusivy kašel ten přetrvává pul roku a ted me bolí na břiše a zádech
Na nízký tlak to nevidím, to by jí bylo na omdlení. Určitě lékaře a vyšetření hlavy na CT.
domka67
A ještě teda poslední dobou si vsimam toho co mi vypadava paměť. Třeba si nemohu vzpomenout na jméno spolužáka skym jsem sla do skoly ze uz si mazu druhou nohu
Jedno přísloví praví :"Myslet,znamená h**** vědět." A v tomto případě platí dvojnásob ! Okamžitě se sbal a sypej k lékaři. Nebo se snad nemáš ráda? doplněno 10.09.15 22:24: Psala jsi,že Ti je 19let. K tomu potřebuješ mámu?
domka67
Mam ale máma tvrdí ze mi nic neni ze se mnou nepojede ze je to zbytečne
To nevím, vyloučit to nelze. Ženy jako vaše máma mají tendenci zdravotní problémy podceňovat a pak se diví, když jim berou celé dělohy kvůli rakovině, nebo ochrnou na nohu kvůli výhřezu ploténky. Takže na mámu nedejte a jděte za doktorem. Trvejte na vyšetření na neurologii.
Jak to můžete tvrdit tak jednoznačně? Ano, může to být roztrošná skleroza, ale rozmazané vidění nestačí, průkazné je jedině CT mozku. Může to být také borelioza, toxoplazmoza, šedý zákal (i když v 18 letech trochu nepravděpodobné), otrava něčím, co se metabolizuje na formaldehyd (například metanol), nádor mozku nebo nějaký ryze oftalmologický problém. Přeji hodně štěstí, ať to není ta RS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.