Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Newtonova kolébka

Od: barča odpovědí: 8 změna:
Ahoj, nevíte náhodou někdo, kde bych sehnala Newtonovu kolébku? Chtěla bych ji darovat a nevím, kde ji sehnat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Už se to tady řešilo. Mrkni na:

poradte.cz/...

Hodně štěstí*tuc*
barča
hodnocení

Jenže já bych potřebovala nějaké pěkné provedení. Školní pomůcku kupovat nechci.
Já mám dojem, že se ale asi nejedná o ty cvakající kuličky, že? Vám jde asi o nějakou tu skleněnou záležitost (nejčastěji čáp), která se houpá a houpá a tu a tam si jakoby srkne ze sklenky s vodou, je tomu tak? Pokud ano, je ji nejlépe shánět dle možnosti v obchodech s uměleckými doplňky, ale také ve starožitnostech. Ty nejobyčejnější jsou k mání v obchodech přifařených do velkých pražských pasáží... Pokud se mýlím a jde opravdu o ty kuličky, nějak si neumím představit jejich luxusní provedení :). Leda, že by byly třeba ze zlata, ale to by to asi zase moc nefungovalo - zlato je sice těžké, ale také měkké...*smich*
Opravdu jsem se mýlil, člověk se musí stále učit. Opravdu se jedná o houpající se kuličky... Omlouvám se.*plac*
Newtonova kolébka
mil®
To je přesně ono, mám to na stole.*tuc*

forest*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
koupis to na ebay , pokud chces tak napis mail a najdu ti to tam
barča
To by bylo super.:)
forest*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]