Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím jíst tvaroh?

Od: adamnovak odpovědí: 7 změna:

S čím mi doporučujete smíchat nízkutučný tvaroh? Jaká semínka či vločky jsou nejzdravější?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím, Wampík už zmínila slunečnici, tu já miluju *hi*, nebo nasekané oříšky, já přidám chia semínka (obsahují dost propěšných látek a udrží vodu v těle bez pocitu břicha plného vody), nebo třeba skořici (zahřívá organismus a pomáhá hubnout). Záleží na chuti.

hodnocení

2x

S tím, co ti chutná a co se ti osvědčilo. To je i nejzdravější.

Já bych si tam dal domácí džem. A samozřejmě tučný tvaroh. Proč odebírat něco, co tam přirozeně patří?

doplněno 09.09.15 12:47:

Kdo jí tvaroh, vidí za roh.

hodnocení

1x

Moje maminka vmíchala do tvaruhu cibulku a papriku. Dnes se tomu říká budapešťská pomazánka. Ve školce do tvarohu zašlehali rybičky v tomatové šťávě. ;)

hodnocení

1x
Nejvíc konzumuji semínka slunečnicová a dýňová.
Také si do tvarohu přidávám mandličky na plátky nebo také vlašské oříšky.Přidám trošku medu nebo domácí marmelády.
To je sakra dobrota :-D
doplněno 09.09.15 22:20: Martí *placni*

paw*
hodnocení

1x

1 vanicku tvarohu smichat s rybickama ve vlastni stave a cibuli.

bogy*
hodnocení

1x

S tím,co máte ráda, já ho třeba mám ráda s nakrájeným čerstvým ovocem a s mussly. Jako dopolední svačinka ideál.

Když si k tomu dáte banán,tak si doplníte enegrii :) :)

Přeji pěkný den.,

pohanka*
hodnocení

0x

Tvaroh nízkotučný, ale i tučný si smíchám s práškovým cukrem, žloutkem a změklým máslem.

Nebo hustě posypu Grankem, nebo podobnou posýpkou.

Nebo tvaroh smíchám s kelímkem vanilkového Pribináčku, či s Bobíkem.

Nebo s čokoládovým Termixem.

Ten čokotermix je vynikají se zakysanou smetanou.

Ale tyto tipy nejsou moc vhodné na odtučňovací dietu.

Také si můžete ten tvaroh posypat - smíchat s pažitkou. A k tomu vařené br. ve slupce.

Na chleba je dobrý namazaný tvaroh - posolit, opepřit, popaprikovat a trochu drceného, nebo mletého kmínu, ale ten nemusí být. Toto je chutné i na dietu, mám velmi ráda.

Osolený tvaroh lze naplnit do čerstvé půlky papriky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]