Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životopis na doplňování zboží?

Od: marekh odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mi do životopisu na pozici doplňovače zboží stačí dosažené vzdělán, kde a co současně studuji a praxe. Nenapadá mě nic jiného co bych měl v životopise obsáhnout jelikož jsem pouze student tak ani nemám moc co napsat. Zkoušel jsem ruzné šablony, ale většina obsahuje hlavičky typu "Schopnosti a dovednosti, komunikace, vedení" atp. Myslíte, že bude stačit? Popřípadě, jak byste to udělali vy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Já bych do životopisu nepsala, co bych chtěla v životě dělat.

Každému je jasné, že snem studenta není doplňování zboží.

Nezdůrazňujte, že jak se naskytne něco jiného, půjdete za lepším...

urdzuedti
hodnocení

1x

Na doplňovače zboží bohatě stačí napsat, co studuješ a kde jsi už brigádničil.

hodnocení

0x

Za mě určitě stačí. Ještě možná koníčky a vaše přednosti. Povahový typ.

uska*
hodnocení

0x

Zdá se to blbé, ale napiš co nejvíce. Nemyslím tím omáčku , ale konkrétně.

Dosažené vzdělání - začni - základní škola 9. tříd (tohle bylo známé vytknutoi když uvádala jen střední školu). + co studuješ, jazyky vyjmenuj, čím po studiu se cheš živit.. Připiš jakoukoliv brigádu co máš za sebou, rád se učíš nové věci, jsi v kolektivu oblíben, kamarádský, nekonfliktní, zájmy, koníčky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]