Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontokorent a bankomat

Od: cekrops® odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Mám půjčku u Č.Spořitelny a sjednaný kontokorent 8000kč. Když si vybírám peníze z bankomatu a zmáčknu tlačítko na zůstatek na účtě,tak se mě tam objeví nějaká částka. A teď se ptám - zobrazují se "moje peníze"+ kontokorent nebo to jsou pouze mé reálné peníze? Děkuji za odpověď !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

No teď jsem se ptal ženy ,která má také účet u čs a prý se ukazuje vše. vlastní peníze i kontokorent. Jakoby částka, kterou máte k dispozici.

gum
hodnocení

0x

vaše peníze + kontokorent 8000

buss
hodnocení

0x

Nevědět co mám na účtu a pak na výpisu? Vybírat lze částka + kontokorent, tedy jít do mínusu, co lze vybrat.

figurek*
hodnocení

0x

zobrazuje se tam součet : vaše peníze + povolený kontokorent.

Takže jestli máte na účtu zůstatek pod 8000, pak máte u spořky dluh a jste se svými penězi pod nulou.

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi. PS: takže jsem v mínusu :( ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]