Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti hlavy denne

Od: banan* odpovědí: 10 změna:
Ahoj,
už cca 14 dnů mně bolí hlava v oblasti spánku a to denně. Zpočátku to bývaly návaly bolesti, asi tak dvakrát denně na cirka 15-30 minut a teď, poslední tři dny od rána do večera. Máte s tímto někdo zkušenost? Dodám, že jsem na bolesti hlavy a migrény nikdy netrpěla a alkohol příliš nepiji, dám si jednou do měsíce víno nebo pivo, stravuji se převážně zeleninou a jsem vegan, kouřím pět až sedm cigaret denně a spím taky dostatečně.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Zdravím, pijete dost tekutin? V jaké poloze odpočíváte a spíte? Nemáte nový polštář, jinou sedačku v autě, židli k počítači? Nepracujete v jiné poloze, než doteď? Bolesti hlavy jsou z velké části od páteře, tam bych směřovala nejdříve.

Je ale také možné, že se Vám rozjíždí třeba migréna, ta se může rozjet kdykoli a kdekoli. :(.

banan*
hodnocení

Zdravim, ano, hodne piju, prevazne vodu nebo caj. A noveho nic nemam prave...

hodnocení

0x

Zdravím. A jak jste na tom se zrakem? Někdy bolesti hlavy mohou způsobovat právě i potíže se zrakem. Nenamáháte oči v poslední době více? Nebo nevidíte hůře? A jak jste na tom s tlakem?

banan*
hodnocení

Tlak mam v normalu, obcas nizsi. Piju jednu maximalne dve kavy denne, a zrak mam taky v pohode ...

antonin*
hodnocení

0x

Možna problem bude v očich "glaukom"(zelenyzakál)vysoký očni tlak. Mám to taky.Leči a stabilizuje se kapkami .

banan*
hodnocení

Da se to nejak poznat?

pohanka*
hodnocení

0x

Také mě na jaře bolela tři týdny hlava. Když jsem začala smrkat krev, tak mě napadlo změřit si tlak. Vylétl pěkně vysoko a lékař napsal silné léky.

Tak si přeměřte též krevní tlak, není to dobré ani na oči.

doplněno 07.09.15 19:03:

Odpovědi jsem jen přelétla a uniklo mi, že ,,kapkanaděje,, již krevní tlak napsala.

krasula
hodnocení

0x

Do spánků se promítají problémy s žaludkem i se žlučníkem. Pokud to souvisí s trávením, koupila bych si Regalen od Energy / www.energy.cz / . Zpočátku brát méně kapek, tak 2x4. Zvýšit příjem tekutin. Spánky lehce masírovat prsty. Pokud to trvá tak dlouho, tak k lékaři. Neuvádíte věk. Bolesti hlavy někdy provázejí hormonální změny u žen.

hodnocení

0x

K lékaři, udělat CT hlavy.

junkers*
hodnocení

0x

To bude počasím. Léto se chystalo na rychlý příchod podzimu a teď se prudce snížily teploty, začlo pršet a kolísá tlak.

Zkušenost s tím mám. Zabírá mi na to Valetol, nesmím pít víno a sycené nápoje (cola, minerálky, pivo už vůbec ne a tak).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]