Ahoj, už cca 14 dnů mně bolí hlava v oblasti spánku a to denně. Zpočátku to bývaly návaly bolesti, asi tak dvakrát denně na cirka 15-30 minut a teď, poslední tři dny od rána do večera. Máte s tímto někdo zkušenost? Dodám, že jsem na bolesti hlavy a migrény nikdy netrpěla a alkohol příliš nepiji, dám si jednou do měsíce víno nebo pivo, stravuji se převážně zeleninou a jsem vegan, kouřím pět až sedm cigaret denně a spím taky dostatečně.
Zdravím, pijete dost tekutin? V jaké poloze odpočíváte a spíte? Nemáte nový polštář, jinou sedačku v autě, židli k počítači? Nepracujete v jiné poloze, než doteď? Bolesti hlavy jsou z velké části od páteře, tam bych směřovala nejdříve.
Je ale také možné, že se Vám rozjíždí třeba migréna, ta se může rozjet kdykoli a kdekoli. .
banan*
Zdravim, ano, hodne piju, prevazne vodu nebo caj. A noveho nic nemam prave...
Zdravím. A jak jste na tom se zrakem? Někdy bolesti hlavy mohou způsobovat právě i potíže se zrakem. Nenamáháte oči v poslední době více? Nebo nevidíte hůře? A jak jste na tom s tlakem?
banan*
Tlak mam v normalu, obcas nizsi. Piju jednu maximalne dve kavy denne, a zrak mam taky v pohode ...
Do spánků se promítají problémy s žaludkem i se žlučníkem. Pokud to souvisí s trávením, koupila bych si Regalen od Energy / www.energy.cz / . Zpočátku brát méně kapek, tak 2x4. Zvýšit příjem tekutin. Spánky lehce masírovat prsty. Pokud to trvá tak dlouho, tak k lékaři. Neuvádíte věk. Bolesti hlavy někdy provázejí hormonální změny u žen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.