Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekuce na bú vs strhávání

Od: mikiki7* odpovědí: 1 změna:
Zdravím, od úřadu mám uvalenou exekuci na bank. účtě (né na mzdu). pravidelně mi na účet chodí alimenty ve výši 2000kč, strhnou mi je když mám aktuální zůstatek na účtě ve výši -8645kč? Dva tisíce už jsem tam vložil,abych to zaplatil co nejdříve a tak mi to přičetli,tak jsem na limitu -8645kč. Alimenty mi chodí pravidelně a je tam u nich napsáno výživné,někde jsem četl,že toto nesmí brát,ale mě by to najednu stranu vyhovovalo,aby mi to přispělo k docílení zaplacení svého dluhu. Jinak žiji s minimální výplaty a studuji. Děkuju za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cecek
hodnocení

0x
Az bude dluh vyrovnany tak si to strhnou a ucet odblokuji. Veskere penize co ti na nej do te doby prijdou budou zablokovany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]